Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Start verkoop In ’t Zuiderpark

Schrijf je vanaf 16 oktober in voor Fase 1 voor je woning in het Zuiderpark.

Na een lange voorbereiding is het bijna tijd voor de start verkoop van In ‘t Zuiderpark fase 1. Op woensdag 16 oktober a.s. vindt de start verkoop van de eerste fase plaats in Lisa Kitchen Bar. Lisa is een trendy eetgelegenheid tegenover Zuidplein en dus dicht bij de locatie van de toekomstige woningen. Zo krijg je gelijk een goede indruk van de omgeving!

Je bent woensdag 16 oktober tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom bij Lisa, gelegen aan het Annie M.G. Schmidtplein 4 in Rotterdam. Tijdens het evenement kom je alles te weten over de 42 woningen in de eerste fase van In ’t Zuiderpark. Laat je verrassen door de groene en kindvriendelijke uitstraling, de omgeving en kwaliteit van de woningen. Het verkoopteam van In ’t Zuiderpark is aanwezig om al je vragen te beantwoorden. De verkoopbrochure en prijslijsten kan je mee naar huis nemen. De overige verkoopinformatie ontvang je tijdens het eerste optiegesprek. Aanmelden voor het verkoopevent kan hier.

6 woningtypes

De woningen in de eerste fase worden gerealiseerd in 6 verschillende woningtypes. Ruime gezinswoningen van ca. 118 tot 159 m² woonoppervlakte met unieke ligging in het Zuiderpark. De woningen onderscheiden zich van elkaar door o.a. de ligging, het aantal woonlagen en de grootte. Alle woningen worden compleet opgeleverd met luxe keuken, sanitair en tegelwerk. De koopsommen starten vanaf € 349.000,- v.o.n. Benieuwd naar alle woningtypes, de impressies van de woningen en de belangrijkste kenmerken? Bekijk ze hier.

Wonen in het Zuiderpark

In ’t Zuiderpark bestaat uit 84 gezinswoningen, die komen te staan op de plek waar vroeger tennisclub Z’67 stond. De verschillende woningtypen worden over twee woonbuurtjes verdeeld. Je huis, opgebouwd uit drie of vier woonlagen, komt straks midden in het groen te staan. Het totale plan In ’t Zuiderpark wordt opgebouwd uit twee gespiegelde carrés met ieder 42 woningen.

Inschrijven vanaf 16 oktober

Vanaf de start verkoop volgt er een inschrijftermijn tot en met woensdag 30 oktober a.s. 17.00 uur. Middels een online inschrijfformulier kan je je inschrijven op de woning van je keuze. Dit inschrijfformulier komt vanaf de start verkoop, 16 oktober a.s. beschikbaar op de website. Na de inschrijftermijn volgt de toewijzing van de woningen uit fase 1.

Vorig artikel “Een goede buurt heeft een sterk sociaal hart”
Volgend artikel Wat koop je in Rotterdam voor 290.000 tot 435.000 euro?