Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Start verkoop eengezinswoningen Parkbuurt fase 3

De verkoop start op 15 december

Op dinsdag 15 december van 17:00 tot 19:00 uur start de verkoop van de eengezinswoningen van Parkbuurt fase 3.  De de digitale start verkoop wordt afgetrapt met een korte video van het project. Vanaf 16.00 uur zijn alle definitieve verkoopstukken beschikbaar op de website en is de inschrijving officieel geopend. Heb je vragen? De makelaars staan tijdens de start verkoop, zowel telefonisch als digitaal, tot 19:00 uur voor je klaar.

Wonen in Hoogvliet

In Hoogvliet geniet je van de voordelen van de grote stad en woon je toch heerlijk rustig en gemoedelijk. Alle handige voorzieningen liggen direct in de omgeving, van supermarkten tot sportvoorzieningen en scholen (basis- & voortgezet onderwijs). De metro brengt je in een directe verbinding naar Rotterdam en Schiedam. Dankzij de centrale ligging ben je via de A15 en A4 zo in Den Haag of Hoek van Holland. Door de ligging aan de groene kant van de Maas – de Oude Maas -, is Hoogvliet bovendien een super groen stukje Rotterdam.

Parkbuurt fase 3

Fase 3 is de volgende fase van Parkbuurt. Met woningen die net even wat anders zijn ontworpen dan de eerste twee fasen.

Op steenworp afstand van het centrum van Hoogvliet worden deze 37 energie-neutrale koopwoningen gerealiseerd. Het park loopt letterlijk tussen de woningen door, zodat nieuwe bewoners echt het gevoel hebben in een park te wonen.

In Parkbuurt woon je groen: duurzaam én midden in het park

Duurzaam wonen

Grenzend aan openbaar groen zoals het Oedevlietsepark en de Visserijgriend heeft elke woning ook nog eens een riante achtertuin van soms wel 14 meter diep.

Parkherenhuizen

 • Vanaf € 389.500,- v.o.n. incl. parkeerplaats op eigen terrein
 • Ligging aan de parkzijde
 • 3 woonlagen in een 5,40 meter brede woning
 • 5 tot 6 slaapkamers en een 2e badkamer behoort tot de mogelijkheden
 • Met de achtertuin op het westen of zuidwesten, die zo overloopt in het park
 • De achtergevel wordt voorzien van een pergola
 • Woonoppervlakte is 137 m2

Herenhuizen

 • Vanaf € 395.500,- v.o.n. incl. parkeerplaats op het binnengebied
 • Ligging aan de straatzijde
 • 3 woonlagen in een 5,40 meter brede woning
 • 5 tot 6 slaapkamers en een 2e badkamer behoort tot de mogelijkheden
 • Diepe achtertuinen tot wel 14 meter op het zuid-zuidwesten of noordwesten
 • Woonoppervlakte is 137 m2

Direct grenzend aan je tuin wordt de Parkbuurt sfeervol ingericht voor verschillende activiteiten: van spelen, wandelen tot aan relaxen. Je tuin gaat zo direct op in het park. Een mooi stadspark met een leuke natuurspeeltuin en uitstrekte grasvelden, perfect voor een zomerse picknick. Waarbij de architectuur van de woningen en de inrichting van de openbare ruimte rekening houden met een prettige leefomgeving voor mens én dier. Zo is het hout dat wordt toegepast duurzaam gekapt en zijn de woningen energieneutraal,  gasloos en aangesloten op stadsverwarming.

Daarnaast geven nieuwe technieken een hoge mate van comfort. Denk aan de basis Domotica installatie waarmee je een smart home kunt maken. De vloerverwarming ligt op iedere verdieping en het platte dak is voorzien van zonnepanelen. Met deze energiezuinige woning kom je in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek.

Op de hoogte blijven?

Vergeet je niet aan te melden via de website en ontvang uiterlijk een uur voor de verkoop start een e-mail met de link naar de online start verkoop.

Vorig artikel De groene geheimen van Hoogvliet
Volgend artikel Online presale De Perken start 5 oktober!