Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Start verkoop eerste fase van De Kuil

Bijzondere eengezinswoningen dichtbij de bruisende binnenstad van Rotterdam

Het is zo ver! Vanaf 1 december zijn de verkoopprijzen bekend, staat de verkoopdocumentatie op de website én kun jij je inschrijven voor je favoriete bouwnummer(s). Het team van De Kuil staat op 1 december van 16.00 tot 19.00 uur voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. De inschrijfperiode eindigt op woensdag 8 december 23.59 uur.

Deze fase bestaat uit 14 Valleiwoningen en 14 Drive-in woningen. Bijzondere eengezinswoningen met ieder zijn eigen kwaliteiten. In deze bijzonder ruime en comfortabele eengezinswoningen heb je 4 slaapkamers, een sfeervolle woonkamer en een groot terras waar je heerlijk buiten kunt genieten. Rotterdam Zuid is in de lift. Ga jij mee?

De groene vallei op Zuid

Wonen in De Kuil betekent wonen in een dynamische buurt, op de kruising van het nieuwe Parkstad, de Kop van Zuid en de Afrikaanderwijk. Hier wordt hard gewerkt aan de versmelting van groene woonbuurten, nog meer goede voorzieningen en uitstekende verbindingen. De Kuil bestaat in totaal uit 232 woningen (appartementen & eengezinswoningen) verdeeld over 8 blokken en een aantal commerciële ruimten. Aan de buitenzijde is De Kuil statig door haar stedelijke uiterlijk, maar aan de binnenzijde kom je in een hele andere wereld terecht. Een natuurinclusieve en klimaatadaptieve groene vallei zonder auto’s, een duurzame oase middenin de stad. De groene vallei is een plek waar kinderen kunnen spelen, dieren kunnen nestelen en bewoners kunnen ontspannen. Een binnengebied die draait om de fysieke en sociale gezondheid: een plek voor en met iedereen.

Drive-in woningen De Kuil

Direct aan de Jacominastraat komen 14 van deze bijzondere woningen. Parkeer je auto in de eigen parkeerbox, die onderdeel is van deze 4-laagse eengezinswoning. De woning heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 149 m2, inclusief de parkeerbox. Zo veel woonoppervlakte biedt mogelijkheden: er is altijd plek voor een extra logee, of voor een extra werkkamer. In de woonkeuken op de begane grond ervaar je bijzonder veel daglicht door de grote raampartijen.

Lees meer over de Drive-in woning op: wonenindekuil.nl/drive-in-woning

Valleiwoningen De Kuil

Een voortuin aan de groene vallei, een houten voorgevel en een extra hoog plafond op de begane grond en een split-level indeling. De Valleiwoning is er één uit duizenden.

De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 113 m2 met een speelse split-level indeling, die de woning extra karakter geeft. Met de openslaande deuren stap je zo op je terras, gelegen op het zonnige zuidwesten. Op de 1e en 2e verdieping vind je de slaapverdiepingen met 4 ruime slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en verschillende bergruimtes.

Lees meer over de Valleiwoningen op: wonenindekuil.nl/valleiwoning

Meer informatie

Vanaf 1 december zijn de verkoopprijzen bekend, staat de verkoopdocumentatie op de website én kun jij je inschrijven voor je favoriete bouwnummer(s). Het team van De Kuil staat op 1 december van 16.00 tot 19.00 uur voor je klaar om via Facebook Messenger, WhatsApp en telefonisch al jouw vragen te beantwoorden.

Wil jij je inschrijven? Verdiep je dan eerst in je financiële situatie, neem de informatie over de woningen grondig door, bepaal jouw favoriete woning(en) en schrijf je dan pas in via de website. Je kunt je namelijk maar één keer inschrijven. Klik hier om direct naar de woningtypes van fase 1 te gaan.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over de nieuwe ontwikkelingen en nuttige tips rondom het kopen van een nieuwbouwwoning.

Vorig artikel Afrikaanderwijk is hip en happening
Volgend artikel Benieuwd of wonen in KOER iets voor jou is? Kom dan donderdagavond 13 juni langs in de nieuwe modelwoning.