Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Wonen op een centrale plek in Zuidwijk waar je iedere avond kunt genieten van de zonsondergang

Fraai afgewerkte appartementen met een woningbreed terras op het westen

Slinge 303 in Rotterdam Zuidwijk wordt een multifunctioneel gebouw met op de eerste drie verdiepingen basisschool Het Epos en daarboven 53 duurzame en betaalbare koopappartementen. Voor je dagelijkse boodschappen heb je tal van winkels en supermarkten in de directe omgeving. In de wijk bevinden zich diverse scholen, sportclubs en groenvoorzieningen. Het centrum of andere leuke plekken zijn makkelijk bereikbaar met de metro, tram of bus.

De verkoop is gestart, er zijn nog diverse woningen beschikbaar met verkoopprijzen vanaf 272.000 euro vrij op naam.

Een vrij uitzicht en goed voor je portemonnee en het milieu

Met maar liefst 8 verschillende type appartementen met oppervlaktes van circa 60 tot 108 m2 kan je echt jouw droom­appartement kiezen. Je hebt de beschikking over 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers. Hoog in het gebouw of toch liever wat dichter bij de grond: je bepaalt het helemaal zelf. De koopsommen gaan vanaf € 269.000 v.o.n.

Alle appartementen hebben een woningbreed terras aan de westzijde en een galerij aan de oostzijde. De galerij is een levendige plek waar je je buren ontmoet en een kop koffie in de ochtendzon drinkt. Vanaf het terras heb je afhankelijk van de hoogte een draai uitzicht en goede bezonning.

De afwerking is luxe te noemen met onder andere een fraaie badkamer, toilet en compacte keuken met inbouw­apparatuur. Het gebruik van duurzame materialen spreekt natuurlijk voor zich. En niet onbelangrijk: de appartementen worden goed geïsoleerd en zijn bijzonder energiezuinig. Goed voor je portemonnee en het milieu!

Op het naastgelegen parkeerterrein worden in totaal zo’n 36 parkeerplaatsen gerealiseerd. Deze zijn additioneel beschikbaar voor een koopsom van € 17.500,- v.o.n. Deelmobiliteit en goed openbaar vervoer in de directe omgeving zorgen ervoor dat je snel op je plaats van bestemming bent. In de onderbouw bevindt zich eveneens een collectieve fietsenstalling.

Zuidplein Theater & Zwemcentrum Zuid

Zuiderpark, een van Rotterdams grootste parken

Omgeving Slinge 303 in Zuidwijk

De ligging aan de bekende Slinge in Rotterdam-Zuid is natuurlijk bijzonder prettig te noemen. Voor je dagelijkse boodschappen heb je tal van winkels en supermarkten in de directe omgeving. In de wijk bevinden zich diverse scholen, sportclubs en groenvoorzieningen. Het Zuiderpark is een gewilde ontspanningsplek. Ahoy, Theater Zuidplein, Zwemcentrum Rotterdam en Winkelcentrum Zuidplein zijn allemaal vlakbij.

Het openbaar vervoer (metro, tram en bus) is nabij om tal van leuke plekken in Rotterdam te ontdekken of om naar je werk te gaan. De ringweg A15 rond Rotterdam is ook snel te bereiken.

Kopen met Nationale Hypotheek Garantie

Door Slinge 303 krijgen bewoners van Zuidwijk, maar natuurlijk ook andere (toekomstige) Rotterdammers de kans een (eerste) koopwoning te kopen. De appartementen worden met uitzondering van 1 woning verkocht onder de grens van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG – € 405.000,-) en kunnen dus met NHG worden gefinancierd. Hierdoor weet je zeker dat deze hypotheek past bij je inkomen. Je leent nooit te veel en hierdoor houd je genoeg over voor andere uitgaven.

De grootste voordelen van Nationale Hypotheek Garantie:  

 • Je ontvangt tot wel 0,6% korting op je hypotheekrente.
 • Door deze lagere rente kan je meer lenen, omdat de maandlasten lager zijn.
 • Vanwege nieuwbouw (met en zonder NHG) kan je € 9.000 extra lenen.
 • Mocht je de woning buiten jouw schuld moeten verkopen, en brengt deze minder op dan de hypotheek? Dan wordt deze restschuld jou in de meeste gevallen kwijtgescholden.

Voordelen financiering Slinge 303:

 • Een hogere hypotheek vanwege een energiezuinige woning.
 • Extra hypotheekrentekorting vanwege een energiezuinige woning.
 • Meerwerk (keuken, badkamer, vloer, etc.) voor 100% mee te financieren.
 • De hypotheeklasten tijdens de bouw volledig mee te financieren (geen dubbele lasten).
 • Overwaarde huidige koopwoning tijdelijk voor te financieren.
 • Aflossingsvrij nog steeds mogelijk! (lagere maandlasten).
 • Uit meer dan 25 geldverstrekkers selecteren wij de beste deal voor jou.
 • Neem je huidige lage hypotheekrente mee naar Slinge303.
Slinge 303
Slinge 303

Slinge 303 in Rotterdam Zuidwijk wordt een multifunctioneel gebouw met op de eerste drie verdiepingen basisschool Het Epos en daarboven 53 duurzame en betaalbare koopappartementen. Voor je dagelijkse boodschappen heb je tal van winkels en supermarkten in de directe omgeving. In de wijk bevinden zich diverse scholen, sportclubs en groenvoorzieningen. Het centrum of andere leuke plekken zijn makkelijk bereikbaar met de metro, tram of bus. De verkoop is gestart, er zijn nog diverse woningen beschikbaar met verkoopprijzen vanaf 272.000 euro vrij op naam.

Lees meer

Meer informatie over Slinge 303

Wil je wonen in het groene zuidelijke puntje van Rotterdam? Er zijn nog diverse woningen beschikbaar. Bezoek voor meer informatie de projectsite www.slinge303.nl. Bereid je goed voor check of je het kan financieren én de maandlasten bij je passen. Ga daarom op tijd in gesprek met een financieel adviseur, bijvoorbeeld Vaes Finance en doe een financiële check.

Vorig artikel Nieuwe woongebouw Valckensteyn in Pendrecht krijgt 82 huurwoningen en een natuurtuin
Volgend artikel Start bouw sociale huurwoningen Wildenburg in Zuidwijk