Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

SAWA het gezondste gebouw van Nederland

Kopen en huren in SAWA op de Lloydpier

In SAWA komen 39 koopwoningen in vier verschillende types. De woningen hebben allemaal riante buitenruimtes vol groen. En een waanzinnig uitzicht over het water, het Lloydkwartier en/of de stad Rotterdam. Hiernaast komen er ook nog 70 huurwoningen. De verhuur start op zijn vroegst in 2023.

De woningen

SAWA heeft vier type woningen: Dekwoningen, Balkonwoningen, Terraswoningen en Penthouses. De woningen hebben vloerverwarming, vloerkoeling en allemaal riante buitenruimtes vol groen. En een waanzinnig uitzicht over het water, het Lloydkwartier en/of de stad Rotterdam.

Dekwoning SAWA – Wonen in het Lloydkwartier

Balkonwoning SAWA – Wonen in het Lloydkwartier

Dekwoning SAWA

Dit zijn grotere woningen van 81 tot 106 vierkante meter en liggen mét eigen buitenruimte direct aan het dek, het kloppend hart van SAWA. Je slaat je deuren open en bent buiten in een groene oase. Hier spelen kinderen, groeien kruiden in de moestuin, ontmoet je buren en eet je samen in de avondzon.

Balkonwoning SAWA

Deze appartementen hebben een oppervlakte variërend van 51 tot 90 vierkante meter. Ze hebben allemaal een royaal balkon op het westen of zuiden met uitzicht op het water én de stad. De balkonwoningen bieden veel variatie in grootte en indeling.

Terraswoning SAWA

Luxueuze appartement van 96 tot wel 163 vierkante meter. Alle terraswoningen hebben een riante daktuin op het westen en zuiden met uitzicht over de Schiehaven en de Nieuwe Maas. Een zee aan ruimte voor elk idee. Meerdere slaapkamers of toch een woonkamer met uitzicht over de hele breedte? Sommige terraswoningen hebben zelfs méér buitenruimte dan binnenruimte.

Penthouse SAWA

Op de bovenste twee verdiepingen liggen de vier penthouses van SAWA. Binnen vind je een zee aan ruimte en buiten leef je op het groene terras met waanzinnig uitzicht. Er is alle ruimte voor jouw wensen en keuzes. Drie penthouses hebben een oppervlakte van 120 vierkante meter en het grootse penthouse meet maar liefst 165 vierkante meter. De terrassen hebben een oppervlakte van 34 tot 104 vierkante meter.

Terraswoning SAWA – Wonen in het Lloydkwartier

Penthouse SAWA – Wonen in het Lloydkwartier

Meer groen, minder warm

De beplanting op de kenmerkende groene terrassen is samengesteld door ecologen, biologen en botanisten. Het groen simuleert de biodiversiteit van de stad. Ook vangen de plantenbakken heftige regenval op en zorgt het groen voor lagere temperaturen in hete zomers.

Meer samen, minder alleen

SAWA staat voor sociaal samenleven en omkijken naar je buren. Zo is het gebouw ontworpen. Je komt elkaar tegen op de galerijen, de ruime entreehal en het gemeenschappelijke dek. Of plant gezamenlijk groenten en kruiden in de moestuin op het dek.

Huren in SAWA

Focus Real Estate, ERA Contour en Nice Developers hebben de koop- en aannemingsovereenkomst voor het project SAWA in Rotterdam ondertekend. Focus Real Estate gaat 70 huurwoningen afnemen, waaronder 50 middenhuur woningen en 20 vrije sector woningen. Heb jij interesse in een huurwoning? Dan moet je nog even geduld hebben. De verhuur start op zijn vroegst in 2023.

De middenhuur woningen zijn heel belangrijk in het concept van SAWA. We gaan op de Lloydpier een uniek gebouw van hout ontwikkelen, waar huur- en koopwoningen gemixt worden en bewoners écht samen leven.

Mark Compeer – Nice Developers

Meer informatie

Op de website staat de actuele stand van zaken en kun je zien of er nog woningen vrij zijn. Wil je ook graag in SAWA wonen? Bel het team van Kettner op 010-4526555 of mail naar [email protected].

Vorig artikel Lloydkwartier, rauwe haven wordt hippe woonwijk
Volgend artikel Benieuwd of wonen in KOER iets voor jou is? Kom dan langs in de modelwoning.