Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Residence Cruquius: luxe appartementen met uitzicht over de Waterweg

Appartementencomplex vlakbij de Berghaven in Hoek van Holland

In de nabijheid van de Berghaven in Hoek van Holland aan de Nieuwe Waterweg heeft OGA Makelaars plannen voor de bouw van een kleinschalig appartementencomplex. Het woongebouw Urban Villa Residence Cruquius zal bestaan uit 8 appartementen en 2 penthouses met een woonoppervlakte variërend van circa 120 m2 tot 160 m2. De appartementen zijn voorzien van royale (dak) terrassen op het zuidwesten. Ook heeft elk appartement haar eigen parkeerplaats. Vanaf de appartementen heb je vrij uitzicht over de Nieuwe Waterweg.

Wonen in Hoek van Holland

In Hoek van Holland woon je tussen stad, strand, havens en industrie. Toch is het er ook dorps en groen met wijdse uitzichten over het water. Je hebt er het strand van hoek van Holland, dat bezoekers uit de hele omgeving trekt, en ook de Nieuwe Waterweg is een toeristische trekpleister. Natuur is er volop, dus je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Bijvoorbeeld in de Van Dixhoorndriehoek, een natuurgebied van het Zuid-Hollands Landschap van 150 ha groot dat ligt tussen de boulevard en het strand van Hoek van Holland.

 

Stad en strand binnen handbereik

Hoek van Holland is van alle kanten prima te bereiken. Er lopen snelwegverbindingen en metrolijnen waardoor je bijvoorbeeld zo in Rotterdam bent. Met de Hoekse lijn reist je binnen 35 minuten van hartje centrum Rotterdam naar Hoek van Holland. In maart 2023 is bovendien de nieuwe metrohalte Hoek van Holland Strand geopend. De Metro aan Zee rijdt in 40 minuten van centrum Rotterdam naar het strand en vice versa.

Meer informatie

Dit project is nog volop in ontwikkeling. de verwachting is dat er in 2024 zal worden begonnen met de bouw. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over Residence Cruquius en de start van de bouw? Vul dan het interesseformulier in op de website van de makelaar.

Residence de Cruquius
Residence de Cruquius

In de nabijheid van de Berghaven in Hoek van Holland aan de Nieuwe Waterweg heeft OGA Makelaars plannen voor de bouw van een kleinschalig appartementencomplex. Het woongebouw Residence de Cruquius zal bestaan uit verschillende luxe koopappartementen met woonoppervlakken die variëren van 120 m2 tot 160 m2. Vanaf de appartementen heb je vrij uitzicht over de Nieuwe Waterweg.

Lees meer
Vorig artikel Hoek van Holland-Dorp: altijd een plek voor gezelligheid
Volgend artikel Surfen, struinen en staren op het strand van Hoek van Holland