Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Parkbuurt, 137 energie-neutrale woningen in Hoogvliet Rotterdam

Verkoop van Parkbuurt fase 2 gaat 30 oktober van start!

De woningen liggen in het Oedevlietsepark in Hoogvliet. Er worden Rijwoningen, Herenhuizen en Twee-onder-één-kap herenhuizen aangeboden. Vanuit Parkbuurt is het ritje naar je werk en een snelle boodschap zo gedaan. Met het park in de voortuin en de ideale ligging rennen de kinderen de hele middag ongestoord rond in het park. Vanaf 30 oktober kun je je inschrijven op de website op de woning naar keuze.

Start verkoop evenement

Datum: 30 oktober van 19.00 uur – 21.00 uur.
Locatie: Bethlehemkerk aan de Baarsweg.
Wil je je aanmelden voor het start verkoop event? Schrijf je dan hier in.

Uniek wonen

Wonen in Parkbuurt is uniek om verschillende redenen. De woningen hebben royale achtertuinen, eigen parkeermogelijkheden en een directe aanlooproute vanuit de hofjes naar het park. Ook zijn alle woningtypen uitgerust met een veranda in de voortuin waardoor bewoners zoveel mogelijk van het park beleven. Het park loopt letterlijk tussen de woningen door, zodat de nieuwe bewoners echt het gevoel hebben in een park te wonen. Bovendien heeft Parkbuurt een goede ligging. Winkels, scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich allemaal in de directe omgeving. In Hoogvliet is het zowel genieten van de voordelen van de grote stad als van rust en gemoedelijkheid.

Groen en duurzaam

Een nieuwe woonplek waar je natuurinclusief, duurzaam en in een park komt te wonen. De Parkbuurt wordt sfeervol ingericht voor verschillende activiteiten: van spelen en wandelen tot aan relaxen. Je voortuin gaat zo direct op in het Oedevlietsepark. Een mooi stadspark met een leuke natuurspeeltuin en uitstrekte grasvlakten, perfect voor een zomerse picknick. De architectuur van de woningen en de inrichting van de openbare ruimte houdt rekening met een prettige leefomgeving voor mens én dier. Zo is het hout dat wordt toegepast duurzaam gekapt en zijn de woningen energieneutraal en gasloos. Daarnaast geven nieuwe technieken een hoge mate van comfort, bijvoorbeeld door de basis domotica installatie die van het huis een smart home maakt en de vloerverwarming op iedere verdieping. Hiermee komen bewoners in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek.

Meer informatie

Nieuwsgierig naar Parkbuurt? Kijk op de website voor meer informatie over het plan.

Vorig artikel Online presale De Perken start 5 oktober!
Volgend artikel De groene geheimen van Hoogvliet