Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Laatste royale eengezinswoningen in project Overhoeks

Een klassiek stadshuis met uitzicht over de Laan op Zuid en een stoepje voor de deur

Aan de Laan op Zuid ligt Overmaas, een nieuwbouwlocatie met verschillende deelfases waarvan de laatste fase Overhoeks. De levendige Afrikaandermarkt en het hippe Katendrecht zijn om de hoek. Winkels voor de deur. Het stadscentrum is per fiets en tram gemakkelijk te bereiken. En ook de snelweg is pal bij. En de kuip? Die ligt op loopafstand! Net als de winkels, LantarenVenster, het Luxor Theater en de gezellig horeca.

Er zijn onverwachts nog twee woningen beschikbaar gekomen voor de verkoop! Echt de laatste kans dus. Lang wachten hoeft niet meer, deze woningen worden al over een klein jaartje opgeleverd!

De woningen kijken uit over de Laan op Zuid en heeft hebben eigen stoepje voor de deur. Een klassiek stadshuis. Dat zie je terug in de opzet. De onderste twee lagen hebben extra verdiepingshoogte voor een optimale, lichte en ruime beleving!

Indeling van de Overhoekse stadswoningen

De woning is ruim 7 m breed en 4 lagen hoog. Door de extra breedte ontstaan heerlijke ruime kamers en veel licht. Elk huis heeft een groot privé-terras aan de gemeenschappelijke daktuin (ca. 45m2), gescheiden door een niveauverschil en plantvakken.

Je kan de woning betreden vanuit de parkeergarage, ideaal wanneer je op een regenachtige dag thuiskomt met de boodschappen. Je staat meteen binnen in de berging. Andere manier is natuurlijk gewoon de voordeur aan de Laan op Zuid. Op de begane grond vind je een berging van ca. 8m2 en een vrij indeelbare ruimte van 28,5m2 welke bijvoorbeeld ook gebruikt kan worden als werkruimte.

Op de eerste verdieping is de enorme woonkamer van ruim 44m2 gelegen over de hele breedte en lengte van de woning. Vanuit de woonkamer kunt u u het dakterras op aan de gemeenschappelijke daktuin. Uw privé terras is ruim 45m2 gelegen op het zuidwesten, heerlijk vertoeven.

De 2e verdieping is ingedeeld met 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Op de 3e verdieping zijn nog 2 slaapkamers gerealiseerd, een wasruimte en een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel. De badkamers worden voorzien van tegels en sanitair. Klaar voor gebruik.

Kenmerken van de Overhoekse stadswoningen

– inclusief sanitair en tegelwerk
– exclusief keuken
– oplevering ca. begin Q3 2023
– inclusief 1 privé parkeerplaats in de garage
– EPC 0,3 (stadsverwarming, zonnepanelen)

De locatie van Overhoeks

Wil je ook stads wonen aan de Laan op Zuid?

Als je interesse hebt in een van de stadswoningen, neem dan contact op met TW3 Makelaar via 010-3007117 of mail [email protected].

Vorig artikel Afrikaanderwijk is hip en happening
Volgend artikel Feijenoord is volop in beweging