Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Nog twee woningen te koop in Huis van Inspiratie in Nieuw-Crooswijk

De totstandkoming van Nieuw-Crooswijk nadert zijn hoogtepunt, met de ontwikkeling van het laatste deelproject: Huis van Inspiratie.

Luxe en stijlvol wonen op een van de mooiste locaties van Rotterdam, dichtbij het centrum en op slechts tien minuten lopen van het Kralingse Bos. Dat is wonen in Huis van Inspiratie, de laatste ontwikkeling in de wijk Nieuw-Crooswijk.

Er zijn nog maar twee woningen te koop met woonoppervlakten van zo’n 185 m2 en drie of vier slaapkamers plus twee badkamers. Met een dakterras en/of een privétuin. De bouw van het huis van Inspiratie in Nieuw-Crooswijk vordert gestaag. De recent gemaakte luchtfoto laat de zijde van het woonblok aan de Kerkhoflaan en de binnenruimte zien, die bij oplevering de gezamenlijke binnentuin wordt.

Zeven verschillende architecten

De dynamiek van Nieuw-Crooswijk komt terug in de architectuur, waaraan zeven verschillende architecten hebben bijgedragen. Kenmerkend zijn de pandsgewijze opbouw en het dynamische samenspel van verschillende stijlen. Van typisch Crooswijkse panden tot strak vormgegeven gebouwen, en van kleinschalige appartementencomplexen tot zorgvuldig gedetailleerde eengezinswoningen. Het groene karakter van de wijk komt terug in groenstroken, lommerrijke hoven en mooie binnentuinen.

Meer informatie

Is je interesse gewekt? Er zijn nog twee woningen te koop: bouwnummer 52, de hoekwoning links op de foto, en bouwnummer 21.

Vorig artikel Vijf gouwe ouwe stekkies in Oud-Crooswijk
Volgend artikel Lekker bezig zijn in Nieuw-Crooswijk