Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Nieuwbouw Prinsenpark is voor actieve buitenlui in de stad

82 nieuwe koopappartementen in Prinsenland

In de stad of buiten de stad? Sta jij voor die keuze? Dan is de oplossing voor jou waarschijnlijk de nieuwbouw van Prinsenpark in Prinsenland. Hier worden 82 nieuwe koopappartementen gebouwd. Met het centrum van Rotterdam op fietsafstand en tegelijkertijd een allerlei activiteiten en groen om de hoek ideaal voor mensen die de stad willen en ook rust en ruimte.

Ruime keuze nieuwe appartementen

Op de locatie van de voormalige manege Prinsenmolen komt het nieuwe appartementencomplex. Het wordt een gebouw met gelaagde terrassen en je auto kan je kwijt in de parkeergarage die eronder komt. Elk appartement is weer anders, met voor iedereen ook weer een ander uitzicht, verdeeld over zes typen woningen. Vanzelfsprekend koop je hier een duurzaam thuis volgens de laatste nieuwbouweisen.

Rustige omgeving, maar vol activiteiten

De binnenstad van Rotterdam ben je binnen een half uur op de fiets. De A16 zit je met vijf minuten op met de auto.
Ontspanning vind je voldoende om de hoek. De tennishal van Victoria, hockeyvelden en de Kralingse Golfclub liggen op loopafstand. Kinderen of kleinkinderen kunnen zich uitleven in het Kralingse Bos met onder andere een klimpark. Zwembad Alexanderhof is ook niet al te ver weg. Oftewel een ruime, groene en rustige omgeving die goed bereikbaar is en met de stad binnen handbereik.

Interesse?

De verkoop van dit project start binnenkort. Bij makelaar Ooms kun je terecht voor meer informatie over dit nieuwbouwproject in Prinsenland.

Vorig artikel Prinsheerlijk spelen en sporten in Prinsenland
Volgend artikel Rotterdam tekent convenant SEB voor een gezondere toekomst