Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Nieuw Hoboken, vanaf september kun je er wonen

Wonen in het ritme van de stad met alle faciliteiten op loopafstand

Nieuw Hoboken geeft je de mogelijkheid om te wonen in een bruisende omgeving, direct tegenover het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam centrum met alle faciliteiten op loopafstand. De verhuur is inmiddels gestart en het gaat snel. Momenteel is meer dan 70% verhuurd en zijn er nog enkele appartementen beschikbaar vanaf € 1.000,- per maand excl. servicekosten.

In het centrum tegenover het Erasmus MC in de wijk Dijkzigt is begin 2020 begonnen met de transformatie van Nieuw Hoboken. De transformatie nadert zijn einde waardoor de huurders binnenkort hun intrek kunnen gaan nemen. Van kantoorgebouw naar 97 moderne en bovendien zeer complete huurappartementen met een woonoppervlakte van 40m² tot ruim 109m² en een huurprijs, van wat nu nog beschikbaar, is vanaf € 1.000,- excl.

Bekijk via de Woningzoeker welke woningen er nog beschikbaar zijn en neem contact op met de makelaar.

De Appartementen

Nieuw Hoboken is ontworpen door de bekende Rotterdamse architect Herman Bakker en gebouwd in 1974 als kantoorgebouw. Dit stoere gebouw is in het afgelopen jaar getransformeerd van saai kantoorgebouw naar spannend woongebouw. Bewust is gekozen om de oorspronkelijke gevel, en daarmee het karakter van het gebouw, zoveel mogelijk te behouden. Het gebouw is verhoogd met extra bouwlagen, gedeeltelijk zelfs met 5 extra lagen. De luxe aluminium kozijnen hebben een bijzondere kleur. Deze warme koper kleur versterkt de uitstraling van het gebouw.

In het gebouw komen naast studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen ook dertig parkeerplekken en ruimte voor twee deelauto’s, vijf plekken voor stalling van de motor en zo’n 300 fietsparkeerplaatsen.

Alle Nieuw Hoboken appartementen beschikken over:
– Compleet en ingerichte keuken en badkamer
– Vloerverwarming
– Duurzaam leven: gasloos en goed geïsoleerd
– CO2-sensoren, kleuren videofoon, rookmelder en nog veel meer!
– Inpandige privé-berging
– Gezamenlijke fietsenstalling
– Overdekte parkeergelegenheid
– Gemeenschappelijke dakterras

Voorzijde appartementen Nieuw Hoboken

Alles binnen handbereik

Nieuw Hoboken is gelegen in de wijk Dijkzigt in het centrum van Rotterdam. Tegenover het Erasmus MC en met de gezellige Nieuwe Binnenweg en Witte de Withstraat op loopafstand. Voor een wandeling of rondje rennen kan je terecht in het Euromastpark of Museumpark. Je dagelijkse boodschappen haal je om de hoek bij één van de vers- of supermarkten. Een perfecte kop koffie of heerlijk glas wijn vind je op vele locaties in de buurt. Alles is binnen handbereik. Net zoals de binnenstad, winkelstraten, de bioscoop, restaurants, openbaar vervoer, musea of het theater.

Erasmus Universiteit tegenover Nieuw Hoboken

Je kunt er zo in!

De appartementen met een woonoppervlakte van 40m² tot ruim 109m² worden compleet afgebouwd met een keuken voorzien van inbouwapparatuur en een luxe badkamer. Je krijgt hier waar voor je geld. Want naast een complete keuken en mooi ingerichte badkamer, ligt ook de vloer er al én zijn de muren afgewerkt. Zonder inrichtingskosten direct te betrekken! Zet je eigen meubels neer, kleed het gezellig aan en voel je thuis. Vanzelfsprekend voldoen alle appartementen aan de laatste energiebesparende maatstaven.

Een aantal appartementen heeft een eigen buitenruimte en de andere huurders kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenruimte (terras) op het dak van de vleugel aan de Saftlevenstraat.

Meer informatie

Wil jij ook wonen in het ritme van de stad? Kies je voorkeurwoning uit met de Woningzoeker of meld je interesse via het aanmeldformulier.

Vorig artikel Huren in Little C – Zorgeloos wonen in een rental loft
Volgend artikel Een leven samen begint voor Kaan en Hanim in FORUM Rotterdam