Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Luxeappartementen te huur in monumentale CityHouse

Twee- en driekamerappartementen in hartje Rotterdam

In het monumentale CityHouse aan de Kruiskade in Rotterdam centrum zijn tien luxe twee- en driekamerappartementen te huur. Verhuurder Manhave biedt gestoffeerde en gemeubileerde appartementen aan die zijn gericht op mensen die voor korte of langere tijd een luxeappartement willen, zoals stellen die net gaan samenwonen of expats.

Inpakken en wonen maar

Het monumentale gebouw is in 1957 gebouwd naar het ontwerp van de architecten Van Tijen en Maaskant en telt 12 verdiepingen. In het monumentale CityHouse bevinden zich luxe winkels, DoDo Café, kantoren en appartementen. De Doelen, Pathé Schouwburgplein en de Lijnbaan zijn hier je buren.

Manhave Vastgoed heeft tien appartementen gemaakt in het gebouw, van 78 tot en met 130 vierkante meter in oppervlakte. Ze zijn luxe aangekleed met duurzame, hoogwaardige materialen, extra geïsoleerd en beschikken onder andere over vloerverwarming. Je hebt je eigen keuken, een ruime woonkamer, goed uitzicht door de grote ramen, een ruim balkon, een of meerdere slaapkamers met een vaste kastenwand, een luxe badkamer, aparte wasruimte en apart toilet.

Je kunt ook kiezen voor een gemeubileerd appartement, zodat je alleen maar je koffers hoeft in te pakken en mee te nemen naar het CityHouse.

De appartementen zijn te huur vanaf € 1.650,- per maand, exclusief servicekosten.

Heb je interesse in een van deze appartementen? Dan kun je bij Manhave Vastgoed meer informatie of een bezichtiging aanvragen via 010-4112992 of [email protected].

Vorig artikel Vrijdag 21 juni start verkoop eengezinswoningen Vlietpark fase 2
Volgend artikel Vrijdag 21 juni start verkoop eengezinswoningen Vlietpark fase 2