Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Lloyd Yard biedt ruimte, waar bloemen en planten de blikvangers zijn, gelegen aan de Maas

Nieuwbouwproject Lloyd Yard biedt heel wat extra's

Een gebouw met een schommel? Lloyd Yard, gelegen in Delfshaven op de Lloyd Pier, zal straks in het oog springen. De 83 koopwoningen en 10 zelfbouw kavels maken dan wel onderdeel uit van een complex, de gevel is al heel divers. Zoals vroeger, waren de panden hier aan de kades heel verschillend. In het gebouw is een afwisselend aanbod van nieuwbouwwoningen te vinden en een prachtige binnentuin. Er zijn in Lloyd Yard nog maar twee woningen beschikbaar met een prijs van € 765.000,- en € 772.5000,- vrij op naam. De bouw is in volle gang en de verwachte oplevering is al eind 2023.

Vier typen woningen

Wat voor typen huizen kun je dan vinden in Lloyd Yard? We zetten ze hieronder voor je op een rij:

 • Appartementen
  Er zijn 32 gelijkvloerse appartementen van 94 m² tot en met 128 m². Ruime appartementen dus, op vrijwel alle woonlagen: van de 1ste tot en met de 8ste verdieping. Alle appartementen hebben een prettige buitenruimte.
 • Tweelaagse appartementen
  De gemakken van een appartement en de huiselijkheid van een tweede woonlaag. De 32 tweelaagse appartementen lopen uiteen van 98 m² tot 154 m² en zijn verdeeld over alle verdiepingen.
 • Townhouses
  Groot, modern en gezellig wonen doe je in een van de 12 townhouses met zo’n 170 m² leefruimte. Met op de begane grond een grote leefkeuken, op de eerste verdieping creëer je een droom van een woonkamer en op de tweede en derde verdieping is ruimte voor werk- en slaapkamers. Elk townhouse heeft een royaal dakterras, en een aantal heeft ook een stukje eigen grond, grenzend aan de binnentuin.
 • Penthouses
  Leven in het licht. Genieten van een uitzicht over de Maas. De 7 penthouses variëren van 102 m2 tot en met 156 m2 en hebben een verdiepingshoogte van maar liefst 5,6 meter. De tweelaagse penthouses hebben nog een tweede verdiepingshoogte van 3,2 meter.
Lloyd Yard
Lloyd Yard

Lloyd Yard in de Lloydkwartier zal straks in het oog springen. De 83 koopwoningen en 10 zelfbouw kavels maken dan wel onderdeel uit van een complex, de gevel is al heel divers. Net als vroeger hier de panden aan de kades heel verschillend waren. In het gebouw is een afwisselend aanbod van nieuwbouwwoningen te vinden en een prachtige binnentuin. Er zijn nog twee woningen beschikbaar met een prijs van € 765.000,- vrij op naam en € 772.5000,- vrij op naam en de bouw is al in volle gang.

Lees meer

Meer informatie

De bouw van de woningen is gestart en worden naar verwachting in het najaar van 2023 opgeleverd. Wil je meer informatie over Lloyd Yard en het meest actuele beschikbare woonaanbod? Kijk op de website of neem contact op met Ooms Makelaars via: 010-424 88 88.

Vorig artikel Architect Robert Winkel woont met gezin in de ‘lelijkste’ loft van De Schiecentrale
Volgend artikel Bezichtig zaterdag 29 juni Bay House op Katendrecht: genieten van een prachtig uitzicht én ongekende luxe.