Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Ontdek de modelwoning van KOER om een levensecht beeld te krijgen

Duurzame woningen, allemaal klaar voor de toekomst

Wonen op een toffe en centrale plek in de groenste omgeving op Zuid met echt alle voorzieningen om de hoek? In KOER worden op dit moment een mix van 79 koopwoningen gebouwd. Ook komen er nog eens 90 huurwoningen. De bouw en verkoop zijn in volle gang. Een overzicht met alle beschikbare koopwoningen kun je vinden in de woningzoeker op de website.

Je kunt de modelwoning op zaterdag 25 november en 9 december bezoeken op de bouwlocatie. Binnenkort zullen ook de Parkwoningen in blok 7 en 9 van KOER in de verkoop gaan. Meer informatie en de beschikbaarheid van deze woningen volgt later.

Modelwoning KOER - wonen in Rotterdam

Modelwoning bekijken

Wil jij weten hoe is om te wonen in KOER? Kom dan langs om de gloednieuwe modelwoning van KOER te ontdekken. Stap binnen in bouwnummer 09-00-01 en laat je verrassen door de prachtige afwerking en de sfeervolle inrichting van deze woning.

Dit is dé kans om een levensecht beeld te krijgen van hoe de woningen in KOER eruit komen te zien. Onze modelwoning is niet zomaar een lege ruimte; hij is compleet afgebouwd met onder andere een keuken, sanitair en tegelwerk. Ook is de modelwoning gedeeltelijk ingericht, zodat je je meteen thuis zult voelen.

Deze maand is de modelwoning van KOER op onderstaande momenten geopend:

  • Zaterdag 25 november 2023 van 11:00 tot 12:00 uur;
  • Zaterdag 09 december 2023 van 11:00 tot 12:00 uur.

Uiteraard is het verkoopteam van KOER ook aanwezig met alle informatie over het project, de beschikbare koopwoningen en kun je in de modelwoning ook de maquette van KOER komen bekijken.

Bereikbaarheid modelwoning:
De modelwoning is bereikbaar via de ingang van het bouwterrein op de hoek van de Hilledijk (nr. 130) en de Katadreuffestraat (nr. 27).  Volg de pijlen op het bouwterrein en parkeer je auto of fiets langs de bouwweg voor de ingang van de bouwplaats van KOER.

Let op: Het is alleen toegestaan om de modelwoning van KOER te bezoeken, volg de routing op de bouwplaats richting de modelwoning. Het is niet toegestaan om de rest van bouwplaats van KOER te betreden. Er wordt namelijk gewerkt op de bouwplaats en vanwege veiligheidsreden is het buiten de modelwoning om dus niet toegestaan om de rest van de bouwplaats te betreden!

Nieuwe situatie KOER - modelwoning

De V.O.N. prijzen van de beschikbare woningen:

· Herenhuizen Blok 5 (ca. 171 m2): van € 677.500,- tot € 717.500,- v.o.n.
· Appartementen Blok 6 (ca. 113 m2): van € 600.000,- tot € 605.500,- v.o.n.
· Appartementen Blok 10 (ca. 100 tot 132 m2): van € 535.000,- tot € 660.000,- v.o.n.
· Dijkwoning Blok 11 (ca. 161 m2): beschikbaar voor € 722.500,- v.o.n.
· Herenhuizen Blok 13 (ca. 120 tot 154 m2): van € 585.000,- tot € 680.000,- v.o.n.

De vrij-op-naam-prijzen van KOER zijn inclusief een stelpost voor de keuken (zie prijslijst bij de downloads op de projectsite) en een compleet ingerichte badkamer en toiletruimte voorzien van sanitair en tegelwerk.

Parkeren
De vrij-op-naam-prijzen zijn exclusief de koopsom van de parkeerplaats van € 35.000,- v.o.n. Op de prijslijst, die je via de website kunt downloaden, kun je zien welke woningen de mogelijkheid hebben om een parkeerplaats te kopen in KOER.

Duurzaam wonen met lagere maandlasten

De woningen in KOER zijn allemaal klaar voor de toekomst! Ze zijn aangesloten op stadsverwarming en voldoen aan de nieuwste eisen van energiezuinigheid en milieu. Voor de kenners onder ons: dit betreft de duurzame BENG normeringen. In je nieuwe (t)huis in KOER is alle erop gericht dat er zoveel mogelijk energie wordt bespaard. Denk aan de steengoede isolatie van de vloeren, het dak en de gevels. Koken en verwarmen doe je niet meer op gas, maar elektrisch. Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat je totale energiekosten voor verwarming en warm kraanwater een héél stuk lager zijn vergeleken met het huis waar je nu woont! En minder energie gebruiken, betekent ook minder CO2-uitstoot. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee!

En dat is nog niet alles, met een duurzame woning in KOER heb je ook nog eens recht op het afsluiten van een speciale duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen via VORM Sales & Finance.

Duurzaam, uniek en ruim wonen? Check de Stadsvilla Karakter.

In Stadsvilla Karakter komen de twee circulaire nieuwbouwwoningen van Rotterdam. Zoek je een duurzame, ruime en unieke woning? Dan is Stadsvilla Karakter in het hart van de prachtige binnentuin ligt van ruim 3.500 m2 misschien wel iets voor jou. Dit bijzondere (circulaire) gebouw bestaat uit twee half-vrijstaande woningen met heel veel leefruimte. Beide woningen beschikken over een multifunctionele (werk)ruimte op de begane grond en een royaal dakterras op de eerste verdieping. Bovendien kent Stadsvilla Karakter een eigen verhaal, het wordt namelijk gebouwd met gebruikte bouwmaterialen.

KOER in Parkstad
KOER in Parkstad

In KOER komen168 duurzame woningen in diverse varianten. Een mix van ander andere. appartementen, herenhuizen en tweelaagse beneden- en bovenwoningen, dijkwoningen, atelierwoningen maar ook huurwoningen. Er is dus echt aan iedereen gedacht die op zoek is naar een prachtige woning op een schitterende locatie in Rotterdam.

Lees meer

Meer informatie

Lees alles over KOER op de projectsite. Wil je liever eerst even telefonisch contact of heb je nog wat vragen? Neem dan contact op met één van de makelaars van KOER:

Vorig artikel Maak kennis met Parkstad: de nieuwe entree naar Zuid
Volgend artikel Nu in verkoop: 34 ruime eengezinswoningen in De Kuil