Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Je nieuwbouwhuis bekijken met een videotour

Bemachtig een van de laatste stadswoningen in The Hudsons

In Rotterdam West, in de wijk Bospolder, ontstaat een nieuw wijkje: The Hudsons. Aan de voet van het grootse Dakpark worden 145 nieuwe huizen gebouwd. En er zijn nog een paar stadswoningen met 4 verdiepingen te koop.
De eerste fase is al bijna klaar. Je kunt zelfs met een unieke videotour binnenkijken in zo’n huis. Met die videotour kun je ook de buurt in. Kun je meteen ervaren hoe het is om aan een park te wonen.

Laatste stadswoningen fase 2 te koop, bouw gestart

Zie jij het uitzicht helemaal zitten? Op de website van The Hudsons kun je zien welke huizen er nog te koop zijn. In fase 2 zijn nog een aantal grote stadswoningen met vier verdiepingen te koop. Ze zijn tussen de 149 – 158 m² groot. De prijzen starten bij € 470.000. Alle huizen hebben een achtertuin op het parkeerdek en ze zijn ideaal voor gezinnen. Met ramen van vloer tot plafond heb je een uitzicht wat nooit verveelt.

Wonen aan een park

In Bospolder bruist en leeft het. Een wijk waar nog iets te ontdekken valt. De reuring van het stadse leven is om de hoek, de rust en ruimte ervaar je thuis. Je woont naast het groene Dakpark, en vlakbij het sfeervolle Delfshaven. Aan de andere kant van het Dakpark vind je het opkomende en inspirerende Merwe-Vierhavengebied. Je bent uit alle kanten van de stad zo thuis. Want de metro brengt je vanuit het centrum in een paar minuten bij station Delfshaven, dichtbij The Hudsons. En vanaf de A20 rijd je met de auto in een paar minuten naar huis waar je altijd je eigen parkeerplek in de garage hebt.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig naar The Hudsons? Meer informatie over de verschillende woningen kun je vinden op de website thehudsons.nl.
Hoe eerder je beslist, hoe meer woonwensen je nog waar kunt maken. De bouw is namelijk al gestart en daarmee worden de keuzes in de indeling en afwerking beperkter.

Vorig artikel Een samensmelting van landschap en gebouwen waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt
Volgend artikel Kinderen in de stad