Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Woon jij straks in een Witte Roos, Hortensia of Liguster?

Schrijf je nu in op jouw favoriete woning in De Wielewaal fase 4

De woningen van fase 4 die nu in de verkoop zijn in het lommerrijke en gezellige Wielewaal op Rotterdam-Zuid zijn stuk voor stuk kleurrijk en royaal opgezet. Je kunt je inschrijven op jouw favoriete woning tot en met 9 november 2021.

Hallo buurman. Dag buurvrouw.

In de Wielewaal leer je elkaar al kennen nog vóór je er woont. Vriendelijke huizen met gevels vol rozen, middenin het groen met grote gazons, volwassen bomen, haagjes, kleurrijke heesters en geurende bloesem. Hier vier je de lente, de herfst, de winter en de zomer. Leef je vaker buiten en woon je heerlijk vrij. Hier kun je nu al meebouwen aan de buurt. Welkom in de Wielewaal.

Waar ligt De Wielewaal?

Pal naast het grootste stadspark van Nederland, het Zuiderpark, vlakbij kinderboerderij De Molenwei, diverse sportfaciliteiten en de Waalhaven. De Wielewaal valt onder Charlois en ligt aan het randje van Rotterdam met makkelijke toegang tot de snelwegen. Met een tram- en bushalte in de wijk ben je makkelijk bereikbaar en ben je zelf binnen no-time in het centrum van Rotterdam.

Wil je ook wonen in de Wielewaal?

Neem een kijkje op nieuwbouw-dewielewaal.nl voor alle informatie over het brede aanbod aan eengezinswoningen. Inschrijven op een van je favoriete woningen in fase 4 in de Wielewaal kan tot en met dinsdag 9 november 15.00 uur.

Ben je geïnteresseerd in een woning in De Wielewaal? Laat dan je gegevens achter bij je favoriete type op de pagina Woningen. Een must als je daadwerkelijk in De Wielewaal wilt wonen. Je bent direct aangemeld voor de nieuwsbrief en daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Terugblik Wielewaaldag

De Wielewaaldag op 9 oktober was de Wielewaal op z’n best: een lommerrijke en zonovergoten dag buiten in het groen. Her en der verspreid thema-tentjes over het groen, de architectuur, de woningen en het leven in de Wielewaal. En dat in een feestelijke entourage met vlaggetjesslingers, een kruiwagen vol met flesjes Wielewater, de bakfiets vol appels, 250 koekjes van de Bonte Keukentafel, de vogelhuisjes van ASVZ, de overheerlijke koffie van de barista, akoestische muziek, de kleurrijke regisseursstoelen om te proefzitten in de tuin én natuurlijk de stralende kwartiermaker met de bloem in haar haar.

Een dag vol positieve energie en zin in wonen in de Wielewaal. Bekijk het videoverslag hier.

Vorig artikel Bouw woontoren Tree House naast Centraal Station weer stapje dichterbij
Volgend artikel Verkoop Parkbuurt Hoogvliet fase 4