Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Huurders kunnen hun hart ophalen op de Woonbeurs

6 projecten waarvoor huurders naar de Woonbeurs gaan

Voor huizenzoekers die een huurhuis willen, is er op de komende Woonbeurs veel interessant aanbod. Deze sector is groeiende en de nodige nieuwbouwprojecten voor de huurmarkt zitten in de pijplijn. We lichten er een paar uit die zeker een bezoekje aan de Woonbeurs Rotterdam waard zijn.

Wonen in een kerk?

Op de stand van Ooms Makelaars kom je verschillende huurprojecten tegen. Ze liggen in verschillende delen van de stad en hebben allemaal hun eigen karakter. Zo vind je er bijvoorbeeld het Delfshavens project Van Dorp. Van de 43 ruime appartementen zijn er nog een paar beschikbaar en de huurprijzen starten bij €1.330,- per maand.

Statenkoning in de voormalige Christus-Koningkerk in Hillegersberg

Of wat te denken van een appartement in een voormalige kerk? De voormalige Christus-Koningkerk in Hillegersberg is wel iets heel bijzonders. Het karakter van de kerk is behouden en de appartementen zweven als het ware in het gebouw. Er zijn appartementen van 66 tot 99 vierkante meter met prijzen tussen de €1.000,- en €1.600,- per maand.

Eengezinswoningen in Overschie

De makelaars van Ooms kunnen je ook nog het nodige vertellen over vijf huurwoningen in Kleinrijk in Overschie. Deze eengezinswoningen met tuin komen binnenkort in de verhuur.

Kleinrijk in Overschie

Huren op de Kaap

De Groene Kaap op Katendrecht heeft 356 huurwoningen te bieden. In het laatste kwartaal van dit jaar start de verhuur, zo is de verwachting. Op de beurs kun je je nu al meer verdiepen in dit project op de Kaap. Voor dit soort populaire projecten is het van belang er op tijd bij te zijn.

De Groene Kaap

Het strand op loopafstand

Over op tijd erbij zijn, dat geldt ook voor 150 appartementen tussen de Nieuwe Waterweg en het Roomse Duin in Hoek van Holland. Dit project heeft de naam Rond in de Hoek. Een deel van deze appartementen is voor de verhuur bedoeld, die in 2020 start. Het is een hoogwaardig project dat zeker iets voor je is als je een voorliefde voor het strand hebt. In de stand van Van Omme & De Groot kunnen ze je vragen over wonen met uitzicht op de Nieuwe Waterweg beantwoorden.

Rond in de Hoek

Spektakelstuk Zalmhaven

Het laatste huurproject dat we uitlichten is Zalmhaven. In het Scheepvaartkwartier komt de hoogste woontoren van de Benelux die 215 meter de lucht in reikt. Met nog eens twee torens van 70 meter ernaast telt het gebouw straks 452 appartementen. Verder komen er nog 33 stadswoningen. De verkoop is al gestart, een deel van dit alles wordt verhuurd. Meer info hierover kun je ook in de stand van Ooms Makelaars vinden.

De Zalmhaven

Vorig artikel Wat koop je in Rotterdam voor 210.000 tot 355.000 euro?
Volgend artikel Een blik op de toekomst door de ogen van gemeente Rotterdam