Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Verhuur Huis op Zuid gestart. Inschrijven kan tot 2 april 2024

Huis op Zuid heeft 104 appartementen in het segment middenhuur

Welkom bij Huis op Zuid, een nieuw multifunctioneel gebouw op de hoek van Laan op Zuid en Brede Hilledijk in Rotterdam. Hier komen 104 huurappartementen met een of twee slaapkamers.

Ben jij op zoek naar een duurzaam appartement in het middenhuur segment? Dan is dit je kans! De verhuur is gestart en je kan je inschrijven tot 2 april 2024.

De appartementen worden aangeboden in het middenhuur segment, dat wil zeggen met een kale huurprijs vanaf € 950 tot max € 1.248 (prijspeil 2024).

Huis op Zuid | Beeld: Koen van Velsen architecten / Beauty & the Bilt

104 Huurappartmenten in het middensegment

In het nieuwbouwproject Huis op Zuid worden 104 huurappartementen gerealiseerd in het middeldure huursegment. Bij 52 appartementen krijgen mensen met een maatschappelijk beroep, zoals leraren, politieagenten en zorgmedewerkers, voorrang. Zo kan er meer personeel dat actief is in deze beroepen in de stad wonen.

Met een divers aanbod van 7 verschillende woningtypes biedt Huis op Zuid voor iedereen een geschikte woning. De appartementen variëren in oppervlakte van 40 m2 tot 75 m2 en worden allemaal instapklaar opgeleverd. Hierdoor hoef je niet meer te klussen en kun je meteen genieten van jouw nieuwe thuis.

Alle woningen, op één type na, hebben een ruim privébalkon waar je heerlijk kunt zonnen. Behalve de studio’s hebben de appartementen één of twee slaapkamers. Bekijk de plattegronden op de projectsite.

Locatie Huis op Zuid

De locatie van Huis op Zuid is uniek, gelegen aan de rand van de stad, maar tegelijkertijd op een plek waar je kunt ontspannen en opladen. Het bevindt zich om de hoek van de Wilhelminapier en de hippe wijk Katendrecht, waar je een tal van restaurants en bars vindt.

De tram stopt praktisch voor de deur en deze brengt je binnen een kwartier naar Rotterdam CS. Snelwegen A16 en A20 zijn eenvoudig te bereiken en met de fiets sta je binnen 12 minuten op de Coolsingel.

Geniet van de bruisende sfeer van het centrum van Rotterdam, maak een wandeling langs de Nieuwe Maas, of laat je verleiden door de vele eetgelegenheden in je directe omgeving. Jouw nieuwe buurt biedt eindeloze voorzieningen voor het dagelijks leven en voor al jouw weekendavonturen. Kortom, wonen in Rotterdam betekent wonen in een stad vol mogelijkheden waar je nooit uitgekeken raakt.

Impressie zwembad Huis op Zuid

Impressie sporthal Huis op Zuid

Multifuctioneel gebouw

Huis op Zuid wordt een nieuw multifunctioneel gebouw met naast appartementen op de begane grond en op de entresol van Huis op Zuid ruimte voor horeca, winkels en maatschappelijke functies.

Voor het werk even een baantje trekken, een picknick in het park met uitzicht op de Rijnhaven of winkelen in het centrum? Dat kan hier.

Direct naast Huis op Zuid wordt Sportcentrum Feijenoord gerealiseerd waar je kunt sporten en zwemmen. Metro en treinstation zijn in de buurt en het nieuwe Rijnhavenpark is op loopafstand.

Huis op Zuid
Huis op Zuid

Voor het werk even een baantje trekken, een picknick in het park met uitzicht op de Rijnhaven of winkelen in het centrum? Huis op Zuid aan de Laan van Zuid in Rotterdam wordt een nieuw multifunctioneel gebouw met 104 huurappartementen in het middensegment, een zwembad, sporthal en horeca. Metro en treinstation in de buurt en het nieuwe Rijnhavenpark op loopafstand.

Lees meer

Meer informatie

Je hebt nu de mogelijkheid om je in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s) via het inschrijfformulier op de projectwebsite huisopzuid.nl.

De verhuur van de 104 duurzame appartementen is gestart op 19 maart en je kan je inschrijven tot 2 april 2024.

Ben jij geïnteresseerd in één van de woningen van Huis op Zuid? Schrijf je dan snel in als geïnteresseerde via de projectwebsite: huisopzuid.nl

Vorig artikel Feijenoord is volop in beweging
Volgend artikel Tussen Katendrecht en Kop van Zuid komt De Kuil