Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Duurzame en toekomstbestendige woningen aan de Heysekade

Nieuwe, duurzame en toekomstbestendige woningen in een dorpsachtige setting

Je hebt nog een mogelijkheid op een ruime eengezinswoning in de Heysekade. De bouw is begin 2023 gestart. Ben jij op zoek naar een nieuwe, energiezuinige en duurzame woning, in een dorpsachtige setting, maar tevens in het midden van de havens en op korte afstand van het Rotterdamse centrum? Dan is dit het moment om te reageren op de laatst beschikbare woningen aan de Heysekade!

Laatste beschikbare woningen

De laatste beschikbare woningen hebben een zeer efficiënte indeling vanwege het platte dak en een woonoppervlakte van 133 m². De woningen hebben een ruime benedenverdieping en beschikken over een grote woonkamer met een open leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping bestaat uit een grote open ruimte, welke optioneel ingericht kan worden als bijvoorbeeld een kantoor of extra slaapkamer. De bouw is in januari van start gegaan en de verwachting is dat de woningen begin 2024 zullen worden opgeleverd. De tussenwoningen hebben een koopsom van € 455.000,- v.o.n. en de hoekwoning € 525.000,- v.o.n.

Het Nieuwe Dorp

Wonen op Heijplaat is wonen op een bijzonder plekje in Rotterdam. Heijplaat kent een rijke en robuuste historie die bij heeft gedragen aan het havenkarakter dat het tegenwoordig heeft. Toch is de locatie een intiem en dorps stukje stad dat direct aan het water grenst. Door de komst van de RDM Campus (Research, Design and Manufacturing), de bouw van de 170 eengezinswoningen in project ‘Het verborgen geheim’, de bouw van een nieuwe gymzaal en de komst van het Concept House Village is Heijplaat nieuw leven ingeblazen. Met de bouw van de woningen aan de Heysekade is het plan ‘Het Nieuwe Dorp’ bijna afgerond.

Duurzaamheid

Ook erg belangrijk is dat de woningen volledig nul-op-de-meter worden uitgevoerd. Dit betekent dat dit huis net zoveel energie opwekt als het verbruikt en dat levert veel voordelen op!  Je bespaart dus veel op je energierekening en daarnaast kun je met deze energiezuinige woning, bij verschillende banken, in aanmerking komen voor een extra hypotheek tot wel €15.000,-. Duurzaamheid loont dus, want niet alleen de woningen zijn hiermee op de toekomst voorbereid, maar ook jij!

Heysekade - 8 woningen
Heysekade – 8 woningen

Ben je op zoek naar de gezelligheid en intieme sfeer van een dorp, het robuuste en stoere van de haven én het liefst dicht bij de stad? De verkoop van de 8 duurzame en toekomstbestendige woningen aan de Heysekade op de Heijplaat is gestart.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Ben jij op zoek naar een nieuwe, duurzame en toekomstbestendige woning, in een dorpsachtige, maar toch dynamische setting tussen de havens en het stadscentrum van Rotterdam op korte afstand? Dan is dit jouw kans. De verkoop van de 8 woningen van Heysekade is gestart, er zijn er nog enkele beschikbaar, je vind ze op de projectsite.

Vorig artikel Op Heijplaat ben je een heerlijk dagje weg!
Volgend artikel De familie Wilbers-Van Holt woont happy op Heijplaat