Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Het Verborgen Geheim fase 6 in verkoop

Puur Rotterdams en nul-op-de-meter wonen op een verborgen, historisch plekje in de Rotterdamse stadshavens

Aan de stoere Heysehaven wordt gebouwd aan een moderne en groene woonwijk met 170 gasloze en nul-op-de-meter nieuwbouwhuizen. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt. Er komen karakteristieke kadewoningen, twee-onder-één-kapwoningen en eengezinswoningen. Zoek jij een nieuwbouwhuis in een historische tuindorp-setting, middenin de dynamiek van de haven en vlakbij het centrum van Rotterdam? Ontdek dan Het Verborgen Geheim!

Het Verborgen Geheim groeit

De wijk breidt zich uit. In het voorjaar van 2018 ontvingen alle kopers van fase 1 de sleutel van hun woning in Het Verborgen Geheim. Vanaf het eerste kwartaal van 2019 werden fase 2 en 3 opgeleverd. De woningen van fase 4 werden in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd, de woningen van fase 5 zijn opgeleverd en fase 7 is op dit moment in uitvoering. Qua architectuur passen de huizen perfect bij de bouwstijl van het originele tuindorp. De wijk wordt ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat! Wil je het zelf zien? Kom langs.

Fase 6 woningtype BOEG

De zesde fase van Het Verborgen Geheim bestaat uit 18 nul-op-de-meter woningen van het woningtype de Boeg. Schrijf je in voor dinsdag 21 december 23:00 uur.

De stoere woningen van type Boeg zijn ruim en modern ontworpen. Ze hebben een plat dak, wat ervoor zorgt dat je optimaal gebruik kunt maken van de drie woonlagen. Zoek je een ruim huis met veel slaapkamers? De Boeg woningen bieden je een woonoppervlakte van 127 m2 tot 136 m2, met standaard maar liefst 5 slaapkamers. Verkoopprijzen vanaf € 419.500,- V.O.N. De achtertuinen liggen aan een prachtige besloten binnentuin, waar de kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Het Verborgen Geheim op de Heijplaat
Het Verborgen Geheim op de Heijplaat

Het Verborgen Geheim in Rotterdam bestaat in totaal uit ongeveer 170 nieuwbouw koopwoningen die tussen 2017 en 2023 in meerdere fasen worden gerealiseerd op Heijplaat. Alle huizen worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gebouwd. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt.

Lees meer

Meer informatie over Verborgen Geheim fase 6

Zie jij jezelf al wonen aan de stoere Heysehaven in een moderne en groene wijk in een nul-op-de-meter nieuwbouwhuis? Ga dan direct naar de projectpagina waar je de prijslijst en optielijst kunt downloaden.

Vorig artikel Op Heijplaat ben je een heerlijk dagje weg!
Volgend artikel Samen duurzaam doorbouwen aan een betaalbaar Rotterdam van de toekomst