Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Online presale De Perken start 5 oktober!

De Perken in Hoogvliet bestaat uit twee locaties met in totaal 38 grondgebonden woningen.

Op 5 oktober gaat de online presale van De Perken van start. De 24 stadsvilla’s en 14 hofwoningen zijn compleet uitgevoerd inclusief keukencheque en luxe sanitair van Villeroy & Boch. Daarnaast zijn de woningen voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming, gebalanceerde ventilatie en triple glas en daarmee voorbereid op de toekomst!

Impressie stadsvilla’s Haifaperk

Online presale

Vlak voordat de presale start staat alle verkoopdocumentatie online en kun je je oriënteren welke woning jouw voorkeur heeft! Vanaf 5 oktober is het zaak zo snel mogelijk het intakeformulier (te downloaden op de website) te mailen naar NEXTHome. Op volgorde van binnenkomst van de intakeformulieren benaderd NEXTHome de kandidaten om een afspraak in te plannen.

De stadsvilla’s

In de stadsvilla’s aan het Haifaperk kan je heerlijk, ruim én duurzaam wonen. Wat de stadsvilla’s bijzonder maakt zijn de groene gevels en de grote glasoppervlakten die extra veel daglicht in de woning brengen. Daarnaast hoef je nooit meer te zoeken naar een parkeerplaats, want je kan hier gewoon parkeren op je eigen terrein in de carport.

Door de verschillende breedtematen van de woningen zijn er verschillende type stadsvilla’s. Uiteraard worden ook diverse opties aangeboden, zodat je de woning naar eigen wens kan aanpassen.

Alle stadsvilla’s in het Haifaperk beschikken standaard over een ruime open woonkamer en keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een luxe badkamer, voorzien van sanitair van Villeroy & Boch. Op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer en een vrij in te delen ruimte. Het is mogelijk hier extra slaapkamer(s) te realiseren.

In het kort:

 • Woonoppervlakte: circa 137 tot 159 m2
 • Standaard 4 slaapkamers met mogelijkheid voor extra slaapkamers
 • Inclusief keukencheque en luxe sanitair van Villeroy & Boch
 • Prijzen vanaf: € 375.000,- tot € 395.000,- v.o.n.
 • Maandlasten vanaf € 900 (zonder inbreng eigen vermogen)
 • Veel daglicht door grote raampartijen
 • Parkeerplaats op eigen terrein

Impressie stadsvilla’s Haifaperk

De hofwoningen

Wonen in klassieke jaren ’30 huis in een modern jasje. Aan het Traviataperk is het mogelijk. Op de locatie aan de Traviataweg worden 14 hofwoningen met een woonoppervlak van ca. 120 m2 gerealiseerd. Wat de architectuur van deze woningen zo bijzonder maakt, is de klassieke uitstraling, gecombineerd met moderne en groene details. Zo hebben de woningen grote raampartijen op de begane grond waardoor je de beleving van buiten doortrekt binnen de woning. De groene gevels maken deze woningen uniek in Hoogvliet.

De woningen zijn met een beukmaat van 6 meter extra breed, waardoor je straks alle ruimte hebt om jouw huis in te richten. In het Traviataperk kan je kiezen uit een hoek- of een tussenwoning. Daarnaast worden de woningen aangeboden met diverse opties, zodat je de woning naar eigen wens kan aanpassen.

Voor optimaal woongenot is de eet- en woonkamer op de begane grond ruim opgezet. Op de eerste verdieping beschikt de woning over 3 slaapkamers en een luxe badkamer, voorzien van sanitair van Villeroy & Boch. Op zolder kan de ruimte vrij ingedeeld worden, bijvoorbeeld voor een vierde slaapkamer.

In het kort:

 • Woonoppervlakte: circa 120 m2
 • Standaard 3 slaapkamers met mogelijkheid voor extra slaapkamer
 • Inclusief keukencheque en luxe sanitair van Villeroy & Boch
 • Prijzen vanaf: € 345.000,- tot € 375.000,- v.o.n.
 • Maandlasten vanaf € 830 (zonder inbreng eigen vermogen) Ontdek hier jouw maandlasten!
 • Veel daglicht door grote raampartijen
 • Parkeerplaats op gezamenlijk terrein

Impressie hofwoningen Traviataperk

Duurzaamheidshypotheek

Door de aankoop van een duurzame woning in De Perken zijn de toekomstige woonlasten aantoonbaar lager. Mede hierdoor bieden banken in toenemende mate een zogenoemde duurzaamheidshypotheek aan. De extra leencapaciteit kan hierbij oplopen tot €15.000,- en sommige banken hanteren zelfs een aangepast lager rentetarief. Met de aankoop van een duurzame woning draag je niet alleen een steentje bij aan een duurzamere samenleving, maar heb je dus ook een financieel voordeel.

Meer informatie

Wil je op de hoogte worden gehouden van De Perken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van het project.

Aan getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies kunnen geen rechten worden ontleend.

De Perken in Hoogvliet - Wonen in Rotterdam
Vorig artikel Er is niets mis met de ligging van Pernis
Volgend artikel De groene geheimen van Hoogvliet