Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Fase 5 van Het Verborgen Geheim gestart

22 nul-op-de-meter nieuwbouwwoningen in het tuindorp Heijplaat

Staat een nieuwe woning op jouw lijstje met goede voornemens? Dan is dit project op Heijplaat wellicht goed nieuws! In december jl. is fase 5 van het nieuwbouwproject Het Verborgen Geheim, met 22 nul-op-de-meter woningen, in verkoop gegaan.

Puur Rotterdams

Het project is puur Rotterdams en de locatie op een historische plek in de stadshavens. De wijk zelf begint zich al écht te vormen. In het voorjaar van 2018 ontvingen alle kopers van fase 1 de sleutel van hun woning in Het Verborgen Geheim. Vanaf het eerste kwartaal van 2019 worden fase 2 en 3 opgeleverd. En ook het bouwrijp maken van fase 4 is in volle gang.

Authentieke bouwstijl

De architectuur van de woningen past perfect bij de bouwstijl van het originele tuindorp Heijplaat. De wijk wordt ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid. Het Verborgen Geheim is een heuse parel op Heijplaat!

 

Luchtfoto Heijplaat

Woningen

Het Verborgen Geheim fase 5 bestaat uit 22 woningen, in drie verschillende typen. Net zoals in fase 4 is er in deze nieuwe fase keuze uit de ruime eengezinswoningen van type Kiel en type Mast. Type Boeg is een nieuwe aanwinst in Het Verborgen Geheim. Deze bijzondere woning heeft een plat dak, waardoor je drie volledige woonlagen hebt. Dit geeft de woning veel ruimte met standaard vijf slaapkamers. En met het groene veld voor de deur en de binnentuin in de buurt, spelen de kinderen onbezorgd buiten.

  • Type Kiel: circa 121 m2 woonoppervlakte vanaf € 295.000,- v.o.n.
  • Type Mast: circa 121 m2 woonoppervlakte vanaf € 285.000,- v.o.n.
  • Type Boeg: circa 128 m2 woonoppervlakte vanaf € 300.000,- v.o.n.

Meer informatie over de woningen van fase 5? Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina en de website www.hetverborgengeheim.nl. Direct meer informatie over je droomwoning? Neem contact op met Ooms Makelaars op: 010 424 88 88.

Vorig artikel De familie Wilbers-Van Holt woont happy op Heijplaat
Volgend artikel Op Heijplaat ben je een heerlijk dagje weg!