Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

DOWNTOWN: pre-sale start 18 december

DOWNTOWN Apartments: wonen midden in dynamisch Rotterdam

Een appartement met ruim 6.500 m2 terras? Of toch liever een 1.000 km2 grote inloopkast? Dat is wonen in DOWNTOWN: midden in het centrum van Rotterdam, gelegen aan de Baan en in de nabijheid van de bruisende Witte de Withstraat. Het unieke DOWNTOWN Apartments biedt een grote diversiteit aan woningen, van woon-werkunits tot maisonnettes en van lofts tot penthouses. De ruime balkons en daktuinen geven elke woning een uitnodigend karakter: DOWNTOWN gaat verder dan wonen alleen.

DOWNTOWN Apartements in Cool in Rotterdam Centrum

Te midden van het stadsleven…

Wonen in DOWNTOWN betekent dat contact met de omgeving, je buren en de stad zelf, vanzelfsprekend is. Jouw woning is een verlengde van de stad om je heen en andersom. Je staat midden in het stedelijke leven en vindt er alles, van de nieuwste restaurants tot de fijnste boetiekjes.

DOWNTOWN Apartements in Cool in Rotterdam Centrum

…Of even aan de hectiek ontsnappen

Je woning in DOWNTOWN is daarentegen ook perfect voor de nodige rust en ontspanning, om even te ontsnappen van de stadse hectiek. Met de ruime buitenruimten, het panoramische uitzicht en de ruimtelijke appartementen, kom je tot rust in het hart van de stad. Neem plaats op de 2,4 meter diepe balkons waar met een omloop de buitenruimte nog extra wordt verlengd. Benut als bewoner van DOWNTOWN ook optimaal de gemeenschappelijke daktuin.

DOWNTOWN Apartements in Cool in Rotterdam Centrum

Start pre-sale

Downtown Apartments gaat in de pre-sale! Vanaf 18 december 2020 krijgt je de kans om je als één van de eersten in te schrijven voor een woning naar uw keuze. Tijdens de pre-sale periode kun je via de woningzoeker alle beschikbare woningen en bijbehorende informatie over het project inzien zodat je de juiste keuze kunt maken.

Meer informatie

Nieuwsgierig? Vanaf je grote DOWNTOWN-balkon kijk je uit op het Maritiem District. Wordt de Meent jouw inloopkast? Of kies je liever uit 52 verschillende keukens in je buurt? Neem een kijkje op de website voor meer informatie. Heb je een vraag en wil je direct antwoord? Neem dan contact op met TW3 Makelaars via 010-3007117 of [email protected].

Vorig artikel Ontdek bruisend Cool
Volgend artikel Maritiem District is het Manhattan aan de Maas