Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

De Zalmhaven, de hoogste wolkenkrabber van de Benelux, gaat de hoogte in

De verkoop van fase 3 in De Zalmhaven gaat begin oktober van start.

In de afgelopen maanden is in het Scheepvaartkwartier, nadat de fundering is gelegd voor De Zalmhaven I, II, III en de Herenhuizen, een betonnen bouwwerk van formaat verrezen. De herenhuizen hebben bijna hun definitieve vorm. De laagste verdiepingen van De Zalmhaven II en III zijn onmiskenbaar aanwezig. En voor de bouw van de 215 meter hoge De Zalmhaven I wordt de komende periode gebruik gemaakt van een indrukwekkende werkwijze, met een zogeheten hijsloods. Deze hijsloods doet dienst als een heuse fabriek en duwt zichzelf en De Zalmhaven I als het ware naar boven.

foto: Guido Pijper

Start verkoop fase 3

150 gelukkigen, stellen en gezinnen, kunnen zich al eigenaar noemen van een van de woningen in De Zalmhaven. We hebben goed nieuws voor wie zichzelf ook wel ziet zitten in een van de luxe appartementen, penthouses of herenhuizen. De verkoop van fase 3 in De Zalmhaven gaat begin oktober van start! Wil jij ook wonen in het prachtige Scheepvaartkwartier, aan de Maas, met uitzicht over Rotterdam? Schrijf je dan nu via de website in voor wonen in De Zalmhaven en ontvang bericht over de start verkoop. Het aanbod in fase 3 is zeer gevarieerd met appartementen, penthouses en herenhuizen vanaf 62 m2 tot zelfs 711 m2. De koopsommen zijn vanaf €362.500. Bekijk de online woningzoeker op www.dezalmhaven.com voor het actuele aanbod.

De hoogste wolkenkrabber van de Benelux

Met een hoogte van 215 meter omvat De Zalmhaven de hoogste wolkenkrabber van de Benelux, uitkijkend over de Maas en het Museumpark, oog in oog met de Erasmusbrug. Het ontwerp is van de hand van de architecten van Dam & Partners en KAAN Architecten, en bevat 452 appartementen en penthouses, 33 herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes, een daktuin en restaurant met zicht over de skyline van Rotterdam. Naar verwachting worden de eerste woningen in 2022 opgeleverd.

Meer informatie

De verkoop van fase 3 start binnenkort. Schrijf je in via www.dezalmhaven.com als belangstellende en je wordt als eerste geïnformeerd.

Vorig artikel Wat koop je in Rotterdam voor meer dan 435.000 euro?
Volgend artikel Een monumentale wandeling door het wonderschone Nieuwe Werk