Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

De eerste 15 Paviljoenwoningen in het ZuideR in verkoop

De online verkoop start 5 juni

Rotterdam-Zuid bruist. Het Brooklyn van Rotterdam wordt met de dag levendiger, gezelliger en uitdagender. Met steeds meer restaurants, food courts, hippe cafés en culturele voorzieningen. Maar ook met aantrekkelijk woningaanbod. Wat te denken van het ZuideR? Een geweldige nieuwe woonplek in het voormalige Zuiderziekenhuis. De eerste 15 Paviljoenwoningen van het ZuideR gaan op 5 juni online in verkoop. Heb jij je al ingeschreven?

Start verkoop 5 juni

Wonen in een monument: het is een droom van velen. In het ZuideR wordt die droom werkelijkheid. Op vrijdag 5 juni gaan de eerste 15 Paviljoenwoningen namelijk online in verkoop. Om kans te maken op een woning moet je je eerst als geïnteresseerde inschrijven op de website. Daar vind je volop informatie over het project en kun je meer lezen over de 15 woningen die als eerste in verkoop gaan. Ook vind je de definitieve verkoopprijzen, de online brochure, verkooptekeningen, technische omschrijvingen en meer.

Geen woning is hetzelfde

Het ZuideR wordt in verschillende fases ontwikkeld. Er komen 80 Loft-appartementen en in totaal 30 Paviljoenwoningen. De eerste fase betreft 15 twee- en drielaagse Paviljoenwoningen rondom een klein parkje. De historische architectuur geeft de huizen een bijzondere uitstraling: statig, prestigieus en monumentaal. Tegelijkertijd worden de Paviljoens zo gerestaureerd dat je wooncomfort vergelijkbaar is met het comfort van een nieuwbouwhuis. Je hebt de keuze uit zeven typen woningen met elk hun eigen karakteristieken en voordelen. Van hoek tot herenhuis en van stadswoning tot één van de drie ZuideR Specials. Geen woning is hetzelfde en dat betekent dat je buren straks een compleet andere woning hebben dan jij.

Monumentaal wonen

Het ZuideR prikkelt al je zintuigen. Hier proef je nog overal de rijke geschiedenis van het voormalige Zuiderziekenhuis, terwijl je thuiskomt in een moderne, comfortabele en luxueuze woning met hoge plafonds, veel licht en ruimte, prachtige historische details en een geweldige uitstraling. Een buitenkans voor iedereen die graag modern en monumentaal wil wonen op een geweldige plek in Rotterdam-Zuid.

Inschrijven

Let op: de inschrijving voor van de 15 Paviljoenwoningen loopt van 5 juni tot en met 15 juni, 12.00 uur. Meld je aan als geïnteresseerde en ontvang het laatste nieuws steeds als eerste in je mailbox.

Vorig artikel Jong gezinsgeluk in Vreewijks groen
Volgend artikel Vreewijk is een groene oase