Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

De bouw van Eden District is in volle gang

Nieuwbouwproject Eden District in het Lloydkwartier biedt uiteenlopende woningtypes in drie deelfasen

In het Lloydkwartier in Rotterdam, tussen de Kraton- en Lloydkade, ligt Eden District. Hier geniet je elke dag van de dynamische plek, je nieuwe stadswoning, appartement of penthouse en het prachtige uitzicht. Het fijne van Eden, is dat de bouw al gestart is. Over anderhalf jaar kun je hier dus al wonen! Inmiddels is ruim 60% van de woningen verkocht, maar doordat het aanbod zeer gevarieerd is, zijn er nog diverse woningtypes beschikbaar.

Wonen aan de groene binnentuin

Deelplan The Gardens biedt townhouses voor stadse gezinnen van drie, vier en vijf woonlagen, met een woonoppervlakte van 144 tot maar liefst 213 m2. Elk met een eigen voor- en achtertuin en sommige zelfs met dakterras. Toch is elke townhouse anders. De speciaal ontworpen ‘Maasramen’ bieden een prachtig zicht op het water. Vanuit je eigen achtertuin lopen de kinderen zo de gezamenlijke binnentuin in. De townhouses zijn te koop vanaf € 595.000 v.o.n.

Royaal wonen met zicht op water

In Waterfront geniet je elke dag van het vrije uitzicht op de levendige Schiehaven of op de lommerrijke binnentuin. Liever allebei? Dat kan ook. Kies dan voor een van deze twee type appartementen:

  • Licht, lucht en ruimte spelen, dankzij royale raampartijen aan weerszijden, een belangrijke rol in het ruime (160 m²) Waterfront appartement type 5. De zonnige buitenruimte, die grenst aan de groene binnentuin, is ook toegankelijk via een van de drie slaapkamers. Een van de slaapkamers is uiteraard ook heel geschikt als study. Dit appartement is te koop vanaf € 680.000,- v.o.n.
  • Heb je liever een hoekappartement met tof uitzicht op de Schiehaven? Dan is Waterfront apartment type 7 een mooie optie voor je! Dit is een mooi en licht 4-kamerappartement van ca. 131 m². Ramen rondom zorgen voor veel lichtinval. Het appartement heeft drie flinke slaapkamers, een royale living en een eilandkeuken. Dit type appartement is te koop vanaf € 550.000,- v.o.n.

Meer informatie

Nieuwsgierig naar Eden District? Kijk voor meer informatie op de website van het project: www.edendistrict.nl.

Vorig artikel Architect Robert Winkel woont met gezin in de ‘lelijkste’ loft van De Schiecentrale
Volgend artikel Lekker los in het Lloydkwartier