Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Comfort Rotterdam: levensloopbestendige huurappartementen met zorg op aanvraag

24 Comfortabele appartementen met zorg

Dit nieuwe woongebouw ligt in de wijk Oosterflank in Prins Alexander met alles binnen handbereik. Het Prinsenpark, de metro, supermarkten, winkels en het IJsselland Ziekenhuis. De 24 comfortabele appartementen van Comfort Rotterdam zijn verdeeld over twee verdiepingen en hebben 1 of 2 kamers met een woonoppervlakte tussen 27 – 43 m2. Er is een mooi terras, ontmoetingsruimtes, een service coördinator en zorgdiensten op aanvraag.

Familie op bezoek en samen eten? Geen probleem.

Het complex bestaat uit 24 appartementen verdeeld over 2 verdiepingen. U kunt hier kiezen uit een 1- of 2-kamerappartement met oppervlaktes van ca. 27 m² t/m ca. 42,6 m². In het complex is er zowel op de begane grond als op de eerste verdieping een gezamenlijke ontmoetingsruimte. Samen met medebewoners is er de mogelijkheid om te genieten van een kop koffie, een spelletje of lekker eten. De ontmoetingsruimte op de begane grond heeft een royale keuken. Deze is fijn voor  familiebezoekjes en etentjes. Hier kunnen bewoners natuurlijk ook samen koken of bakken.

De huurprijzen variëren van € 725,- t/m € 925,- per maand, exclusief servicekosten van € 95,- en het Comfort pakket van € 100,- per maand. Om in aanmerking te komen voor een woning is het van belang dat u minimaal een zorgindicatie heeft. Meer informatie over de verschillende appartementen, plattegronden en prijslijsten is terug te vinden op de projectsite.

Appartementen  met 1 of 2 kamers met een woonoppervlakte tussen 27 – 43 m2

Services om prettig te wonen

In de basis bij elke huurovereenkomst hoort een Comfort abonnement. Dit houdt in dat de huurder(s) van het betreffende appartement toegang krijgt tot een pakket aan comfort diensten. Onbeperkt gebruikt van koffie en thee, TV en Wifi in beide ontmoetingsruimtes én de aanwezigheid van een Service coördinator/ vast aanspreekpunt zijn hierbij inbegrepen. De Service coördinator is ca. 9 uur per week in het complex. Om iedereen fit en vitaal te houden komt er 2 keer per maand een bewegingscoach.

Opties voor zorg
Er zijn verschillende zorgaanbieders die zorg verlenen. Aafje verzorgt de huishoudelijke hulp, Blinkers voor Thuiszorg en Veilig Thuis Verpleegkundig Team voor personenalarmering. Wat dit precies inhoudt en wat u hiervoor kunt doen leest u hier.

Wat is er in de buurt

De locatie van de appartementen is ideaal. Alles is binnen handbereik. Het Prinsenpark, supermarkten (AH & Jumbo) en vele winkels zoals Kruidvat, Primera, Action, Big Bazar en nog veel meer zijn op een kwartier loopafstand te bereiken. Het Rijndam Revalidatie IJsselland Ziekenhuis is slechts 8 minuutjes lopen. Liever naar het stadscentrum van Rotterdam? Met het openbaar vervoer bent u binnen 20 minuten in hartje stad.

ComFort Rotterdam
ComFort Rotterdam

Dit nieuwe woongebouw ligt in de wijk Oosterflank in Prins Alexander met alles binnen handbereik. Het Prinsenpark, de metro, supermarkten, winkels en het IJsselland Ziekenhuis. De 24 comfortabele appartementen zijn verdeeld over twee verdiepingen en hebben 1 of 2 kamers met een woonoppervlakte tussen 27 – 43 m2. Er is een mooi terras, ontmoetingsruimtes, een service coördinator en zorgdiensten op aanvraag.

Lees meer

Meer informatie over Comfort Rotterdam?

Inschrijven voor de woningen kan door het invullen van het aanmeldformulier op comfort-rotterdam.nl. U kunt ook direct contact opnemen met Ooms Makelaars via 010 450 1177 of mailen naar .

Vorig artikel Fijn wonen voor ouderen met zorg en activiteiten dichtbij
Volgend artikel De Seniorenmakelaar helpt ouderen geschikt te wonen