Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Bouw The Hudsons Gestart

In Rotterdam West, in de wijk Bospolder, komen vijf nieuwe woonblokken: The Hudsons. Ze bestaan in totaal uit ruim 140 koopwoningen met keuze uit diverse woningtypen, waaronder 3 en 4-laagse stadswoningen, appartementen en specials. Eind oktober is de bouw van The Hudsons gestart. Goed nieuws voor de toekomstige bewoners, want hun woondroom is weer een stapje dichterbij. En misschien die van jou ook, want blok 5 gaat binnenkort in verkoop!

Laatste fase in verkoop

De laatste fase van The Hudsons, blok 5, gaat 28 november in verkoop. Deze fase bestaat uit dertien 3-laagse en vijf 4-laagse stadswoningen. Ze beschikken allemaal over een achtertuin op het parkeerdek en zijn daarmee ideaal voor gezinnen. Ze variëren in grootte van 118 m2 tot wel 158 m2. De indeling heb je zelf in de hand: speels ingedeeld met een vide of dwarstrap? Of praktisch met veel (slaap)kamers. In deze fase ook vijf specials. In deze speciale hoekwoningen hebben bijzondere vormen waarin je je creativiteit helemaal kwijt kunt. De ramen van vloer tot plafond zorgen voor veel lichtinval. En het panoramisch uitzicht op het grootse Dakpark en de groene tussenstraatjes verveelt nooit.

Start bouw blok 1 en 2

Eind oktober is de bouw van blok 1 en 2 gestart. Direct naast het groene Dakpark zijn daar de eerste heipalen voor de in totaal 63 woningen de grond in gegaan. De woningen zijn bijna allemaal verkocht.

Verkoop blok 3 en 4

In blok 3 en 4 zijn nog enkele 4-laagse stadswoningen beschikbaar. Kijk op de website voor de beschikbaarheid. Je hoeft de stad niet uit voor een gloednieuw huis!

De bouw is gestart. Straks is deze artist impression werkelijkheid.
The Hudsons heeft veel groen in de omgeving.
Het belooft een mooie plek te worden om te wonen.
Voor kinderen is er in de buurt genoeg te doen.
En je kunt er ook prima boodschappen doen dichtbij.

Wonen aan een park

In Bospolder bruist en leeft het. Een wijk waar nog echt iets te ontdekken valt. Hier geniet je van de reuring van het stadse leven, maar ook van rust en ruimte. Naast het groene Dakpark, en vlakbij het sfeervolle Delfshaven en het inspirerende Merwe-Vierhavengebied. Met de metro ben je vanuit het centrum in een paar minuten bij station Delfshaven, dicht bij The Hudsons. En vanaf de A20 rijd je met de auto in een paar minuten naar huis.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig naar The Hudsons? Meer informatie over de verschillende woningen kun je vinden op de website thehudsons.nl. Hier lees je ook hoe je in aanmerking komt voor een woning in The Hudsons.

The Hudsons is een ontwikkeling van ERA Contour en bpd.

Vorig artikel Stappenplan aanvragen offerte voor verduurzamen van je woning
Volgend artikel Rotterdamse charme in het Oude Noorden