Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Bouw Newport Kopenhagen officieel van start

Op vrijdag 18 oktober jl. werd door onder andere wethouder Kurvers de officiële start bouwhandeling verricht voor Kopenhagen, de derde woontoren van Newport Nesselande.

Afgelopen zomer is de ontwikkelingscombinatie Newport Nesselande CV al gestart met de bouwwerkzaamheden. Nu was het moment daar om samen met de kopers van het project het glas te heffen op de bouw van Kopenhagen.

Wonen met een vakantiegevoel

Wonen in Newport Kopenhagen, het derde en laatste appartementengebouw in Newport Nesselande, voelt alsof je elke dag met vakantie bent. Maar dan met het comfort van een eigen luxe appartement, voorzien van alle moderne gemakken. De belangstelling voor de 44 koopappartementen is groot, constateert verkoopmanager Michael Haverkamp. “Een unieke laatste kans als deze komt niet meer terug”, zegt hij. “Je woont in Kopenhagen pal aan de Zevenhuizerplas. Wie vanuit het appartement de lift naar beneden neemt, staat meteen op de uitgestrekte boulevard met haar vele winkels en gezellige restaurants.”

Nesselande

Newport Nesselande is na de komst van deze derde woontoren voltooid. Het gebouw omvat twee bouwdelen. Meest prominent is de 21 verdiepingen hoge toren, die Kopenhagen Tower is gedoopt. Daarnaast staat Kopenhagen Lakefront, een breder en lager  bouwdeel van zes etages. Vanuit elk appartement is er een prachtig uitzicht over de plas. Ga nog hoger en de skyline van Rotterdam wordt het inspirerende panorama. De grote balkons en terrassen van de appartementen hebben een ideale oriëntatie op de zon.

Uitzicht vanuit Kopenhagen – foto: Paul Martens

Inclusief keuken en badkamer

De appartementen worden gasloos opgeleverd en zijn standaard voorzien van een luxe keuken, moderne badkamer en één of twee parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Daarmee is Kopenhagen ideaal voor wie het comfort van gelijkvloers wonen zoekt, de luxe wil ervaren van deze unieke woonlocatie en goed voorbereid wil zijn op de toekomst.

Eengezinswoningen

In deelplan Kopenhagen komen ook nog 28 ruime eengezinswoningen met tuin. Deze woningen zullen later dit jaar in verkoop gaan.

Meer informatie

Nieuwsgierig en op zoek naar meer informatie? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Bekijk het aanbod op www.newport-nesselande.nl.

Vorig artikel Vakantiegevoel in Nesselande
Volgend artikel Nesselande, paradijs voor buitensporters