Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Betaalbaar huren aan Schiedamsesingel

instapklare studio's voor starters en (internationale) studenten

In het populaire centrumgebied Cool, met de Witte de Withstraat als culturele as, ontstaan steeds meer woonmogelijkheden.  Zo verhuurt Riva in een pas opgeleverd complex aan de Schiedamsesingel studio’s vanaf € 750,-. Hier zijn nog enkele instapklare studio’s beschikbaar. Zowel gestoffeerd als gemeubileerd.

Nabij de trendy Witte de Withstraat is een nieuwbouwcomplex gerealiseerd. Het gebouw is opgetrokken in een klassieke stijl zodat het compleet opgaat in de mooie monumentale omgeving. Een interieurarchitect heeft de woningen ingericht en alles is tot in de puntjes geregeld.

De studio’s zijn ideaal voor (internationale) studenten, starters en expats die zich in Rotterdam willen vestigen of binnen de stad willen verhuizen naar een meer centrale plek. Met openbaar vervoer, zoals Station Leuvehaven, Eendrachtsplein en Station Beurs op loopafstand.

Betaalbaar huren

Er zijn vijf type woningen gerealiseerd die in oppervlakte variëren van 31 m2 tot 40 m2, deze zijn allen te bereiken via een lift. De huurprijzen beginnen bij 750 euro (gestoffeerd) en lopen op tot 1050 euro (volledig gemeubileerd met balkon). De bovenste woningen hebben een balkon met een prachtig uitzicht op de stad. Alle bewoners mogen gebruik maken van de ruime gemeenschappelijke tuin.

Ideale ligging

Cool is van oudsher een uitgaansgebied, met als dynamische kern de Witte de Withstraat met unieke winkels, restaurants, cafés, galeries en andere uitgaansgelegenheden. Vanaf deze straat lopen bewoners binnen enkele minuten naar het centrum waar een overvloed aan winkels, bioscopen, theaters en ander vertier te vinden is.

Het nabijgelegen museumpark wordt omringd door de Kunsthal, het Chabot Museum, Het Nieuwe Instituut, het Natuurhistorisch Museum Rotterdam en Museum Boijmans van Beuningen en uiteraard het nieuwe nu al wereldberoemde Depot. Het Maritiem Museum is aan de andere kant van de wijk gevestigd.

Wijk in ontwikkeling

De wijk ziet een veelvoud aan nieuwe grote en kleine ontwikkelingen. Er worden op dit moment meerdere woontorens gebouwd. Dat zorgt voor reuring en een groei van nieuwe voorzieningen waar ook de bewoners van de appartementen van zullen profiteren. De perfecte locatie om Rotterdam in ontwikkeling te ervaren.

Ook betaalbaar in het centrum wonen?

Kijk dan snel op de site rivamakelaars.nl/schiedamsesingel.

Vorig artikel De kosmopolitische student kiest voor centrum Rotterdam
Volgend artikel Nog appartementen beschikbaar in FORUM