Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Wonen in Hilligersberg-Schiebroek, omringd door parken en plassen

78 exclusieve en royale huurappartementen direct aan het Schiebroeksepark

Middenin een gebied dat een rijke geschiedenis kent, omringd door prachtige parken en plassen, bevindt zich project Berberis. Aan de Berberisweg worden 78 exclusieve en royale huurappartementen gerealiseerd. Direct aan het Schiebroeksepark. Een plek waar je woont in een oase van rust en natuur en met het Rotterdamse centrum binnen handbereik.

De zeer royale en luxe afgewerkte appartementen zijn voorzien van een luxe moderne keuken met ATAG inbouwapparatuur en luxe badkamer. Berberis kent diverse woningtypen zoals appartementen en maisonnettes. De woonoppervlakten variëren tussen circa 71 m² en 225 m² en het aantal kamers van drie tot vijf. De huurprijzen liggen tussen circa € 1.367 en € 2.876 per maand (inclusief parkeerplaats(en)).

Bewust en comfortabel wonen

Kies je voor Berberis, dan kies je voor duurzaam wonen met optimaal wooncomfort. De woningen zijn volledig gasloos en worden aangesloten op vijf warmtepompen. Hierdoor kun je met de vloerverwarming zowel verwarmen als koelen. Daarnaast bevinden zich op het dak zonnepanelen. Zo draag jij bij aan een duurzamer Rotterdam! Duurzaam en comfortabel zijn de kenmerken van Berberis.

Waar ligt Berberis?

Berberis ligt aan het Schiebroeksepark met veel groen en plassen. Het Schiebroekse winkelcentrum aan de Peppelweg ligt op een paar minuten afstand. Hier kan je terecht bij de verschillende winkelketens, boetieks en horecagelegenheden. Om in het centrum van Rotterdam te komen moet je iets meer tijd nemen. Waar het met de auto ongeveer twintig minuten reizen is, ben je met de fiets of het ov ongeveer een halfuur onderweg.

De woningen liggen dus dicht bij de natuur en niet al te ver van de stad. Sportliefhebbers kunnen terecht bij een van de naburige sportverenigingen, zoals Hockey Club Rotterdam en de Rotterdamse cricket- en voetbalvereniging VOC Ook is er dichtbij een gym voor mensen die minder van teamsporten houden.

Meer informatie

De eerste inschrijfronde voor Berberis is gesloten op 15 juni. Hierna worden de ingevulde dossiers in behandeling genomen en toegewezen aan de meest geschikte kandidaat. Heb je de eerste inschrijfronde gemist? Niet getreurd, je kunt je nog steeds inschrijven.

In het vierde kwartaal van 2022 is de verwachting dat Berberis opgeleverd zal worden. Vanaf dan zal het de mogelijkheid zijn om je nieuwe luxe woning in te trekken.

Vorig artikel Vrijdag 21 juni start verkoop eengezinswoningen Vlietpark fase 2
Volgend artikel Benieuwd of wonen in KOER iets voor jou is? Kom dan donderdagavond 13 juni langs in de nieuwe modelwoning.