Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Bemachtig één van de laatste woningen in The CoolTower

Een stijlvolle witte woontoren van maar liefst 150 meter hoog schittert straks in hartje Rotterdam.

The CoolTower wordt iconisch en is opgebouwd uit indrukwekkende appartementen en luxe penthouses. Zowel de bouw van de toren als de verkoop van de appartementen gaat hard. Er zijn op dit moment nog enkele woningen beschikbaar.

Omgeving

The CoolTower bevindt zich in het Baankwartier, een enigszins verscholen gebied in de luwte van de Rotterdamse binnenstad. Direct aan de Schiedamsedijk, de populaire Witte de Withstraat en het Vasteland. Je vindt er exclusieve boetieks, trendy lunchrooms, sfeervolle muziekcafés, restaurants en bars. De woningen hebben uitzicht over de Maas, de Leuvehaven, het Museumpark en het bruisende stadshart.

Eigen parkeerplek

Op dit moment zijn de laatste appartementen in de verkoop. De woningen variëren in oppervlakte van 98 m² tot maar liefst 141 m² en de koopsommen starten vanaf € 504.000 v.o.n. Mooi meegenomen: alle beschikbare woningen bieden de mogelijkheid om een privé parkeerplaats te kopen.

Divers publiek

The woontoren is ontworpen door V8 Architects en is geïnspireerd op de stad zelf. The CoolTower is veel meer dan een stapeling van appartementen tot de maximale bouwhoogte is bereikt. De toren relateert op verschillende hoogtes aan haar omgeving, op grote schaal en op kleine schaal. Volgens V8 Architects trekt het project een uiteenlopende doelgroep aan: “The CoolTower is voor mensen die bewust in de stad willen wonen, alles bij de hand willen hebben en een hoog verzorgingsniveau wensen. Jong, al wat ouder of gezinnen met kinderen. The CoolTower heeft een divers publiek.”

Meer informatie

De oplevering van de woningen is begin 2022 gepland. Wil je meer informatie over de allerlaatste beschikbare woningen in dit markante project? Neem dan contact op met Ooms Makelaars via het telefoonnummer 010-4240888 of [email protected].

Vorig artikel “Hoe dichter bij de Bijenkorf ik woon, hoe beter!”
Volgend artikel Ontdek bruisend Cool