Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Bekendmaking woningtypes Piekstraat

142 eigenzinnige loftwoningen op de stoerste plek van Rotterdam

De loftwoningen in de Piekstraat in Feijenoord hebben stuk voor stuk unieke features. Een terras aan het water, een boot voor de deur, een atelier aan huis, je auto in je woning, een monumentale boekenkast van 6 meter hoog: wat je droom ook is, grote kans dat je hem hier kunt verwezenlijken. Er zijn zes woningtypes in de Piekstraat: Waterlofts, Atelierlofts, Drive-in lofts, Maas-/CityLofts, Panoramalofts en Skylofts. Ze variëren in grootte van 56 tot 234 m2 en schitteren door spannende plattegronden, vides, veel lichtinval en extra hoge plafonds. De prijzen beginnen vanaf ca. €295.000,- v.o.n.

Bijzondere buitenruimte is er ook. Van terrassen aan het water tot royale, woningbrede balkons en meer beschutte inpandige loggia’s, allen met een uniek uitzicht over de stad en de Maas. Zo bieden alle woningen in de Piekstraat iets wat elders in de stad zeldzaam is:
de ruimte om ánders te wonen.

Ontdek de zes woningtypes in de Piekstraat:

Waterloft

Een eigen steiger, waar je je bootje aanlegt, behoort tot de opties. Vanuit je woonkamer zet je de deuren open naar je terras aan het water. Drink je een glas wijn in de avondzon? Of stap je nog even in je bootje, dat voor de deur ligt te dobberen?

Drive-in loft

Je auto wordt onderdeel van het interieur. De deuren van de autolift gaan open en je rijdt je geliefde oldtimer of sportwagen zó je woning in. Het is de blikvanger in je interieur, een mooie aanvulling op jouw inrichting.

Panoramaloft

Nergens zie je Rotterdam zo mooi ontwaken als hier. Geniet van het weidse en panoramische uitzicht vanuit je leren stoel. ’s Ochtends bekijk je met een kop koffie in de hand hoe de stad tot leven komt. Elke avond weer het schouwspel van de lucht, de zon en de wolken.

Skyloft

Een klimwand in de woonkamer? Hier kan het. Hoe kun je wonen, als the sky the limit was? Zou je een verdieping omtoveren tot atelier? Elk weekend logés ontvangen? Of regelmatig huiskamerconcerten geven? Grote kans dat je dromen uitkomen in een Skyloft.

Atelierloft

Een plek om je creatieve geest te laten waaien. Vanaf je werkplek zie je de zon in de Maas zakken. je sluit je computer af, zet de balkondeuren open en een muziekje aan en duikt de keuken in om te koken voor vrienden.

Maas-/Cityloft

Elke keer dat je je hoofd richting raam draait, is er dat wow-effect. Met deze woning op deze plek heb je verder weinig nodig. Zeker als je uitzicht weids is, het water aan je voeten ligt, en alle geneugtes van het leven in de stad binnen handbereik zijn.

We geven je ook alvast een voorproefje van het uitzicht vanaf de Piekstraat!

 

Meer informatie

Ontdek alle unieke features per woningtype hier. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de Piekstraat? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht zodra de voorverkoop start.

 

Vorig artikel Heb je bouwplannen? Hier vind je informatie om te starten met jouw woningbouwinitiatief.
Volgend artikel Klimaatadaptieve Havenlofts in de Nassauhaven vieren hoogtij