Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Groots wonen in BABEL aan de Lloydpier

Een rijke mix aan woningtypen op de wereldse Lloydpier in Rotterdam

De nabijheid van de Rotterdamse binnenstad, de ruimte van een gezinswoning en de sfeer van een gemoedelijke buurt. BABEL is groots wonen aan het water in een nieuwbouwproject op de wereldse Lloydpier in Delfshaven. Er is nog één woning beschikbaar, namelijk een ruime gezinswoning van 142m2 met 4 kamers voor de prijs van € 890.000.

Zoek je nog een ruime woning in een onderscheidend en hoogwaardig gebouw aan het water van de Schiehaven? De bouw is al bijna afgerond, dus je zou al snel kunnen wonen op een steenworp afstand van de Maas en gezellige Rotterdamse binnenstad op de hippe Lloydpier.

BABEL - Wonen in Rotterdam

Woonaanbod in BABEL

De 24 unieke tweelaagse eengezinswoningen zijn gestapeld als een piramide. Hierdoor ontstaan er terrassen met daarop de buitenruimte van de woningen. De woonoppervlaktes in BABEL variëren tussen de circa 131m² tot 157m² per appartement.

Voor de opslag van jouw spullen is ook gedacht. Alle woningen hebben een individuele berging op de eerste verdieping, te bereiken via de lift of trap. Op de begane grond is er een makkelijk toegankelijke ruimte om je fiets te parkeren. Elke woning beschikt over een terras of (inpandig) balkon tot riant dakterras. Ook is er een collectieve buitenruimte met uitzicht op de binnentuin en kunnen bewoners gebruik maken van de binnentuin.

De woningen worden aardgasvrij. Dat betekent dat de woningen op een duurzame warmtebron worden aangesloten. Dat minimaliseert de CO2 uitstoot en draagt bij aan een beter klimaat.

Ruimte voor iedereen

Liefde voor wonen nabij het Rotterdamse centrum en zoekend naar een fijne woonbuurt: dát is wat de toekomstige bewoners van BABEL bindt. Of het nu om gezinnen gaat, stellen of empty nesters die in de stad willen blijven: hier is ruimte voor iedereen. Elke verdieping beschikt weer over andere tweelaagse appartementtypen met eigen indelingen, die je kunt bereiken via de lift of de trap rondom. BABEL is als het ware een kleine, eigenzinnige en exclusieve buurt midden in de stad waar iedereen zich thuis voelt en niemand in anonimiteit leeft.

Impressie van een appartement in BABEL

Impressie buitenruimte BABEL

Locatie BABEL

BABEL is gelegen in het Lloydkwartier waar je veel andere nieuwbouwprojecten kunt vinden. Naast wonen heb je hier ook alle voorzieningen in de buurt. De Lloydpier ligt op tien minuten fietsen van de Rotterdamse binnenstad, historisch Delfshaven en het Museumpark. Op loopafstand vind je openbaar vervoer in de vorm van de tram en watertaxi, een supermarkt en diverse gezellige horeca. Voor ontspanning kun je een wandeling maken langs de boulevard of in het mooie Park bij de Euromast.

Babel
Babel

De nabijheid van de Rotterdamse binnenstad, de ruimte van een gezinswoning en de sfeer van een gemoedelijke buurt. BABEL is groots wonen aan het water in een nieuwbouwproject op de wereldse Lloydpier in Delfshaven. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Lees meer

Wil je ook wonen in BABEL?

Check die laatste woning op de projectsite of neem direct contact op met Ooms Makelaars.

Ooms Makelaars
Telefoon: 010-4248888
E-mail: [email protected]

Vorig artikel Lloydkwartier, rauwe haven wordt hippe woonwijk
Volgend artikel Heb je bouwplannen? Hier vind je informatie om te starten met jouw woningbouwinitiatief.