Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Ambachtshof in IJsselmonde is riant wonen met het knusse van een hofje

Nog enkele woningen beschikbaar in Ambachtshof

De rijke combinatie van het stadse leven, voldoende privacy en riante leefruimte. Ambachtshof staat garant voor knus en ontspannen wonen, maar toch dicht bij de stad. En dat allemaal in een groene omgeving waar kinderen de ruimte hebben om te spelen en voor buren om elkaar te ontmoeten.

Het project omvat 11 klassieke en energiezuinige koopwoningen, waarvan 10 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande villa. Een unieke kans die je zelden zo dicht bij de stad tegenkomt.

Er zijn nog maar een paar woningen te koop!

Nog enkele woningen beschikbaar

Er zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar., deze woningen hebben een afmeting van 137 m2 en een verkoopprijs van € 559.500 tot € 569.500 v.o.n.

De huizen liggen in de vorm van een gezellig hofje in de wijk Oud-IJsselmonde. Ambachthof ligt achter de dijk aan de Nieuwe Maas, in de buurt van de stad en toch ook in het groen. Dit gebied ademt nog volop historie en heeft een dorps karakter. Toch voel je je ook onderdeel van de grote stad en het vernieuwende van Rotterdam-Zuid.

Ambachtshof
Ambachtshof

De rijke combinatie van het stadse leven, voldoende privacy en riante leefruimte. Ambachtshof staat garant voor knus en ontspannen wonen, maar toch dicht bij de stad. En dat allemaal in een groene omgeving waar kinderen de ruimte hebben om te spelen en voor buren om elkaar te ontmoeten. Het project omvat 11 klassieke en energiezuinige koopwoningen, waarvan 10 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande villa. Een unieke kans die je zelden zo dicht bij de stad tegenkomt.

Lees meer

Meer informatie?

Heb je interesse en wil je weten welke woningen nog beschikbaar zijn?

Neem voor meer informatie over dit project een kijkje op de projectsite.

Vorig artikel Appartement met zicht op de Nieuwe Maas in IJsselmonde
Volgend artikel Oud-IJsselmonde never gets old