Wonen in Rotterdam
Nederlands English

Filter voorkeuren

Bouwfase

Huren

Kopen

In verhuur/verkoop
In aanbouw
In studie
In voorbereiding

Strand en Duin

Beschrijving

Het strand en duingebied van Hoek van Holland is ‘the place to be’ voor jong en oud. Je kunt er luieren in het zand, badderen in zee, eten en drinken in één van de strandpaviljoens en naar hartenlust recreëren. Ideaal voor wie optimaal wil genieten van natuur en gezelligheid tijdens de zwoele zomeravonden. De voornamelijk eengezinswoningen en appartementen zorgen voor comfortabel wonen, met alle voorzieningen op korte afstand. Zowel het uitstekende openbaar vervoer als de goede snel- en uitvalswegen maken Hoek van Holland goed bereikbaar.

Wijkgegevens

Bouwperiode 31% is gebouwd in de jaren 80 Gezinssamenstelling Samenwonend met kinderen
42%
Bereikbaarheid 1 uur en 45 minuten Coolsingel 34 minuten Den Haag

Projecten in deze wijk

Unicum
Unicum

Lees meer
Kavels Stationsweg
Kavels Stationsweg

Altijd al dicht bij het strand willen wonen? Frisse zeewind op slechts 20 minuten rijden van Rotterdam. Bouw jouw droomhuis in Hoek van Holland op een unieke locatie.

Lees meer
HVH L’avenue
HVH L’avenue

Lees meer
Residence De Cruquius
Residence De Cruquius

In de nabijheid van de Berghaven in Hoek van Holland aan de Nieuwe Waterweg heeft OGA Makelaars plannen voor de bouw van een kleinschalig appartementencomplex. Het woongebouw Residence de Cruquius zal bestaan uit verschillende luxe koopappartementen met woonoppervlakken die variëren van 120 m2 tot 160 m2. Vanaf de appartementen heb je vrij uitzicht over de Nieuwe Waterweg.

Lees meer
Rond in de Hoek – Hoek van Holland
Rond in de Hoek – Hoek van Holland

Aan de Langeweg, tussen de Nieuwe Waterweg en het park Roomse Duin komen in totaal 150 koop- en vrije sector huurappartementen verspreid over zes gebouwen van vijf tot acht bouwlagen. De grootte van de appartementen verschilt tussen de 70 en 175 vierkante meter met ieder een eigen terras en een parkeerplaats onder de gebouwen. Start verkoop verwacht winter 2023/2024 en start verhuur 2025.

Lees meer

Artikelen over deze wijk

Maak kennis met Hoek van Holland: strand, natuur en het dorp

Hoek van Holland is een heerlijk stukje Rotterdam, gelegen aan de Noordzee én aan het begin van de Nieuwe Waterweg. Hoek van Holland staat bekend om haar strand en de fijne strandtenten, maar heeft veel meer te bieden.

Lees meer

Iedere dag vakantiegevoel bij Rond in de Hoek

150 moderne en duurzame huur- en koopappartementen op de meest perfecte plek tussen strand, duinen en centrum. Dat is Rond in de Hoek. Start verkoop naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024.

Lees meer

Starters krijgen een extra financieel steuntje in de rug met de Starterslening

Maximum aanvragen is bereikt, maar ze zijn nog niet allemaal goedgekeurd. Een Starterslening kun je aanvragen voor maximaal 30.000 euro voor de aankoop van hun eerste woning met een koopprijs tot 405.000 (NHG).

Lees meer

Residence Cruquius: luxe appartementen met uitzicht over de Waterweg

Vlakbij de Berghaven in Hoek van Holland aan de Nieuwe Waterweg komt het kleinschalig appartementencomplex Residence Cruquius.

Lees meer

Kavels Stationsweg Hoek van Holland

Bouw jouw droomhuis in Hoek van Holland. Op dit moment zijn alle kavels onder optie. Een optie wordt kosteloos verstrekt gedurende de periode van 2 maanden.

Lees meer

Surfen, struinen en staren op het strand van Hoek van Holland

In nog geen half uur rij je van Rotterdam naar het strand van Hoek van Holland, dat is op te delen in drie gebieden. Je hebt er het ‘grote’ strand, het ‘Hoekse’ strand en het noordelijke strand.

Lees meer