Gemeentelijk Vastgoed Rotterdam

gemeentelijk vastgoed te koop

Gemeentelijk vastgoed

Lange Hilleweg 380

BLOEMHOF - LANGE HILLEWEG 380

Het betreft de verkoop van een bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en eerste verdieping van het appartementengebouw gelegen op de hoek Lange Hilleweg en Strevelsweg te Rotterdam. De betreffende ruimte met huisnummer 380, heeft een totale oppervlakte van circa 1.142 m² en wordt ‘as is where is’ te koop aangeboden.

Lees hier de volledige omschrijving.

Plein 1953

CHARLOIS - PLEIN 1953

De af te stoten portefeuille bestaat uit 15 objecten, die de Gemeente voor haar kerntaken niet meer nodig heeft, bestaande uit:
- Een verhuurd kantoorgebouw aan het Baarlandhof;
- Zes winkelruimten waarvan vier in verhuurde staat, gelegen aan het Plein 1953;
- Een verhuurde winkel aan de Slinge;
- Zeven leegstaande woningen aan het Baarlandhof.

Het geheel wordt in de huidige staat aangeboden. Verkoop en levering geschiedtop basis van ‘as-is – where-is’.

Lees hier de volledige omschrijving.

Kralingseweg 429-431

PRINSENLAND - KRALINGSEWEG 429-431

Wonen op een perceel van maar liefst 972 m². Een uniek stukje Rotterdam aan de Kralingseweg! De twee onder een kapwoningen worden zowel separaat van elkaar als tezamen aangeboden. Nummer 431 wordt in verhuurde staat aangeboden, nummer 429 is vrij van huur. De woningen hebben een cultuurhistorische waarde.

Lees hier de volledige omschrijving.

Kralingseweg 288-290

PRINSENLAND - KRALINGSEWEG 288-290

Een uniek stukje Rotterdam aan de Kralingseweg! De twee onder een kapwoningen worden zowel separaat van elkaar als tezamen aangeboden. Nummer 288 wordt in verhuurde staat aangeboden, nummer 290 is vrij van huur. De woningen hebben een cultuurhistorische waarde. De woningen zijn, wanneer nummer 288 vrij is van huur, samen te voegen en te verbouwen tot een prachtige villa op een ruim perceel aan de populaire Kralingseweg op de grens van de wijken Prinsenland en 's-Gravenland.

Lees hier de volledige omschrijving.

Ringvaartweg 205

PRINSENLAND - RINGVAARTWEG 205

Op een ruim perceel van 750 m² is deze voormalige twee onder een kapwoning gelegen. Deze inmiddels vrijstaande woning bevindt zich aan de bekende 'Golden Mile', een van de meest geliefde en exclusieve woonlocaties van Rotterdam. De woning is via een eigen brug bereikbaar waarna je meerdere auto's op eigen terrein kunt parkeren. Het woonhuis is voorzien van meerdere slaapkamers, waarbij verbouwen wenselijk is.

Lees hier de volledige omschrijving.

Bergse Linker Rottekade 201 201A en 202

TERBREGGE - BERGSE LINKER ROTTEKADE 201 / 201A / 202

Het betreft de verkoop van 3 percelen met opstallen te weten Bergse Linker Rottekade 201, 201 A en 202 'as is, where is'. Voor de locatie is door de gemeente Rotterdam een Nota van Uitgangspunten (NvU) geformuleerd, welke de mogelijkheden weergeeft voor een eventuele herontwikkeling. De uiterste inschrijfdatum is 31 oktober 2022 om 17.00 uur.  Het inschrijfformulier met voorwaarden treft u aan in de dataroom. De bieding, middels een inschrijvingsformulier, aangeleverd door de verkopend makelaar, dient per e-mail gezonden te worden naar de projectnotaris.

Lees hier de volledige omschrijving.

Schans 134

DELFSHAVEN - SCHANS 134

Het betreft een bedrijfsobject met ca. 370 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 86 m² kantoorruimte op de begane grond en op de verdieping. Geïnteresseerden hebben tot uiterlijk 21 oktober 2022, 12:00 uur de mogelijkheid om een bieding uit te brengen bij de notaris. 

Lees hier de volledige omschrijving.

Ringvaartweg 232

'S GRAVENLAND - RINGVAARTWEG 232 (INSCHRIJVING GESLOTEN)

Aan het einde van de prachtige Ringvaartweg treft u de vrijstaande bungalow op een perceel va 1.825 m² aan. De woning is direct gelegen aan de Ringvaartplas. Het heeft een eigen toegang met parkeergelegenheid voor meerdere auto's en een garage. De uiterste inschrijfdatum is 4 oktober 15.00 uur. De bieding, middels een inschrijvingsformulier, aangeleverd door de verkopend makelaar, dient per e-mail gezonden te worden naar de projectnotaris.

Lees hier de volledige omschrijving.

Evenaar 8

OOSTERFLANK - EVENAAR 8

Op het perceel van 2.480 m² bevindt zich een opstal van ca. 172 m² BVO. Het opstal is momenteel vanuit leegstandsbeheer in gebruik is als kringloopwinkel. Verkoop is op basis van ‘as is-where is’, leeg en ontruimd. Voor de locatie is een Nota van Uitgangspunten (NvU) geformuleerd, welke de mogelijkheden weergeeft voor een eventuele herontwikkeling. Hoofduitgangspunt van de NvU is de realisatie van een innovatieve woonvorm met een maatschappelijke bijdrage. Er is geen sprake van een verplichting tot herontwikkeling. De NvU dient puur ter advies en indicatie. Geïnteresseerden hebben tot uiterlijk 31 oktober 2022, 12:00 uur de mogelijkheid om een bieding uit te brengen bij de notaris. 

Lees hier de volledige omschrijving.

Feijenoord Nijverheidsstraat - Hester Blankestijn - Bouwen aan Rotterdam

TOEKOMSTIG AANBOD

Hieronder staat het aanbod van gemeentelijk vastgoed dat in de toekomst beschikbaar wordt gesteld. Houd voor wijzigingen en updates deze pagina in de gaten.