Gemeentelijk Vastgoed Rotterdam

gemeentelijk vastgoed te koop

Gemeentelijk vastgoed

Strevelsweg 102C & 104A

STREVELSWEG 102C & 104A ROTTERDAM - CIRCA 167M2
De gemeente Rotterdam biedt appartementsrechten aan de Strevelsweg 102C&104A in Rotterdam te koop aanbieden. Dit object is circa 167m² b.v.o. groot en tot 1 augustus 2022 verhuurd aan Stichting Albeda. De verkoop zal plaatsvinden middels een verkoop bij inschrijving. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen via rotterdam@cushwake.com waarna u toegang krijgt tot de dataroom. Ook zijn er diverse bezichtigingen gepland; hier over wordt u in dit investment memorandum nader geïnformeerd. Het object ligt aan de Strevelsweg in Rotterdam in de wijk Charlois. Charlois is een bestuurscommissie gebieden wijkgelegen op de zuidelijke Maasoever in de gemeente Rotterdam. Op korte loopafstand is de RET tramlijn 25 gelegen, welke een directe verbinding heeft met Rotterdam Centraal Station. Met het eigen vervoer is het object goed bereikbaar vanaf onder andere de rijkswegen A15 en A16.

Lees hier de volledige omschrijving.

Woonobjecten te koop - Gemeentelijk Vastgoed Rotterdam

BERGPOLDER - INSULINDESTRAAT 285 - 287
579m2 wonen 
De gemeente Rotterdam biedt twee woonobjecten omvattende twee dubbele beneden- en bovenwoningen, alsmede een enkele bovenwoning te koop aan. De woonobjecten zijn gelegen in de hippe woonwijk Bergpolder in Rotterdam, op loopafstand van talloze voorzieningen zoals supermarkten, horeca, winkels én bij één van de toekomstige opgangen van de groene wandelroutes over de Hofbogen. Biedingen vanaf EUR 850.000,– K.K. Indienen bod bij de notaris, uiterlijk maandag 20 september 2021.

Lees hier de volledige omschrijving.

Huis te koop - Gemeentelijk Vastgoed Rotterdam

KRALINGEN - LANGEPAD 10
117m2 wonen en 575m2 perceel 
De gemeente Rotterdam biedt dit vrijstaand woonhuis gelegen aan het sluisje naar de Kralingseplad in verhuurde staat te koop aan. De ligging is wel heel bijzonder, heerlijk rustig, omgeven door water en bos maar grenzend aan een wijk die alles heeft. Biedingen vanaf EUR 425.000,– K.K. Indienen bod bij de notaris, uiterlijk woensdag 15 september 2021.

Lees hier de volledige omschrijving.

Kantoor Rozenburg - Gemeentelijk Vastgoed Rotterdam

ROZENBURG - LAAN VAN NIEUW BLANKENBURG 10
688m2 multifunctioneel gebouw en 1.885m2 perceel
De gemeente Rotterdam biedt dit multifunctionele gebouw van circa 688m² op de Laan van Nieuw Blankenburg 10 in Rozenburg te koop aan. Het object is gelegen op een ruim perceel van 1.885m² en biedt diverse gebruiks- mogelijkheden binnen de vigerende bestemming ‘Bedrijf’. Er is geen vraagprijs. Biedingen vanaf EUR 625.000,– K.K. Indienen bod bij de notaris.

Lees hier de volledige omschrijving.

Ringvaartweg 205 Rotterdam Bouwen aan Rotterdam

'S GRAVENLAND - RINGVAARTWEG 205
85m2 wonen en 750m2 perceel
Op een ruim perceel van 750 m² is deze voormalige twee onder een kapwoning gelegen. Deze inmiddels vrijstaande woning bevindt zich aan de bekende 'Golden Mile', een van de meest geliefde en exclusieve woonlocaties van Rotterdam. De woning is via een eigen brug bereikbaar waarna je meerdere auto's op eigen terrein kunt parkeren. Het woonhuis is voorzien van meerdere slaapkamers, waarbij verbouwen wenselijk is.

Lees hier de volledige omschrijving.

Brede Hilledijk

KATENDRECHT - BREDE HILLEDIJK
totaal verhuurde oppervlakte circa 437 m2

De gemeente Rotterdam biedt een beleggingsportefeuille te koop aan bestaande uit totaal vijf verhuurde commerciële ruimten gelegen aan de Brede Hilledijk in Rotterdam.

Het betreft de volgende adressen die in één pakket worden verkocht:
Brede Hilledijk 229a + 245 + 251 + 269 + 277.

De verkoop zal plaatsvinden middels een openbare verkoop bij inschrijving. De ruimten variëren van circa 41 m² tot circa 130 m².

Lees hier de volledige omschrijving.

Ringvaartweg 164 Bouwen aan Rotterdam

'S GRAVENLAND - RINGVAARTWEG 164
180m2 wonen en 1.340m2 perceel

Unieke kans. Deze charmante vrijstaande woning aan de 'Golden Mile', direct gelegen aan de Ringvaart, staat momenteel in verkoop. De woning heeft een eigen toegang met parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Achter de woning staat een grote loods, waarvan het toegestaan is deze te verwijderen zodat u een heerlijk vrij zicht ervaart over de diepe tuin en de Ringvaart. De woning heeft een cultuurhistorische waarde.

Lees hier de volledige omschrijving.

Hammerstraat 15 Rotterdam

OUDE NOORDEN - HAMMERSTRAAT 15
metrage van circa 1.020 m² bvo - prijs op aanvraag 

De Hammerstraat 15 is gelegen binnen de Kop van het Oude Noorden in Rotterdam. Een onderdeel van het beeldbepalend ensemble van een parochiecomplex. Het parochiecomplex betreft een voormalig klooster en kerk. Het pand is een uit 1913 stammende school/patronaat. Het object heeft een karakteristieke toren en kent een opvallende stijlwisseling ten opzichte van de twee aangrenzende gevels, te zien in detaillering en verticaliteit van de kozijnen. Het pand heeft drie verdiepingen. Het metrage bedraagt circa 1.020 m² BVO.

Lees hier de volledige omschrijving.

Stationsweg Hoek van Holland Gemeentelijk Vastgoed

HOEK VAN HOLLAND: STATIONSWEG 13 - 15
Een winkel-/horecaruimte (inclusief wachtruimte) gelegen in het in aanbouw zijnde metrostation Hoek van Holland Haven. Dit metrostation wordt gerealiseerd ter plaatse van het oude stationsgebouw bij de Stena Line en zal tijdelijk fungeren als eindstation van de Hoekse Lijn met een directe verbinding met het centrum van Rotterdam. Medio 2022 zal de Hoekselijn gereed zijn en zal de metro doorrijden naar metrostation Hoek van Holland Strand.

Het nieuwe metrostation bestaat naast de te koop aangeboden winkel-/horecaruimte uit een informatiepunt van Rotterdam Tourist Information, een bestuurdersruimte (RET) en een fietsenstalling.

Leer hier de volledige omschrijving.

Insulindestraat 283

ROTTERDAM NOORD - BERGPOLDER: INSULINDESTRAAT 283 
Perceel 90 m2
Verkoop van een te renoveren volledig pand aan de Insulindestraat 283 te Rotterdam. De verkoop verloopt via een openbare procedure met inschrijving.

Lees hier de volledige omschrijving.


 

Feijenoord Nijverheidsstraat - Hester Blankestijn - Bouwen aan Rotterdam

Toekomstig aanbod

Hieronder staat het aanbod van gemeentelijk vastgoed dat in de toekomst beschikbaar wordt gesteld. Houd voor wijzigingen en updates deze pagina in de gaten.
 

  • ’s Gravenweg 760
  • Ringvaartweg nr. 232
  • Kralingseweg 287