Gemeentelijk Vastgoed Rotterdam

gemeentelijk vastgoed te koop

Gemeentelijk vastgoed

Noorderkade

BLIJDORP - NOORDERKADE 120

Wij zijn gestart met de verkoop van een aantal percelen grond en water, thans verhuurd als jachthaven, die door de Gemeente zullen worden uitgegeven in vol eigendom. De verkoop verloopt via een openbare procedure met inschrijving met als sluitingsdatum vrijdag 5 mei a.s. 12:00 uur.

Lees hier de volledige omschrijving.

Frankendaal

FEIJENOORD - FRANKENDAAL 64 138

Het betreffen twee rijksmonumenten uit 1930 met een tuin van ca. 4.140 m² gelegen aan Frankendaal 64, Frankendaal 70-138 te Rotterdam. De objecten zijn in totaal ca. 4.692 m² BVO groot en zijn verhuurd aan een onderwijsinstelling. De verkoop verloopt via een openbare procedure met inschrijving met als sluitingsdatum dinsdag 25 april 2023 a.s. 15:00 uur.

Lees hier de volledige omschrijving.

Kralingseweg 429-431

PRINSENLAND - KRALINGSEWEG 429-431

Wonen op een perceel van maar liefst 972 m². Een uniek stukje Rotterdam aan de Kralingseweg! De twee onder een kapwoningen worden zowel separaat van elkaar als tezamen aangeboden. Nummer 431 wordt in verhuurde staat aangeboden, nummer 429 is vrij van huur. De woningen hebben een cultuurhistorische waarde.

Lees hier de volledige omschrijving.

Lange Hilleweg 380

BLOEMHOF - LANGE HILLEWEG 380

Het betreft de verkoop van een bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en eerste verdieping van het appartementengebouw gelegen op de hoek Lange Hilleweg en Strevelsweg te Rotterdam. De betreffende ruimte met huisnummer 380, heeft een totale oppervlakte van circa 1.142 m² en wordt ‘as is where is’ te koop aangeboden.

Lees hier de volledige omschrijving.

Feijenoord Nijverheidsstraat - Hester Blankestijn - Bouwen aan Rotterdam

TOEKOMSTIG AANBOD

Hieronder staat het aanbod van gemeentelijk vastgoed dat in de toekomst beschikbaar wordt gesteld. Houd voor wijzigingen en updates deze pagina in de gaten.