Gemeentelijk Vastgoed Rotterdam

gemeentelijk vastgoed te koop

Gemeentelijk vastgoed

Nieuwlandsedijk 160

Nieuwlandsedijk 160 in Hoek van Holland

Het ‘August Reitsmahuis’ is in 1943 gebouwd door de Duitsers als officiersverblijf, met keuken en kantine, voor de Wehrmacht. Na de Tweede Wereldoorlog werd het object grondig opgeknapt en werd het in 1953 in gebruik genomen door Stichting Natuurvriendenhuizen. Deze stichting was hier tot medio 2014 gevestigd.

Dit object is 1.075 m² b.v.o. groot en ligt op een perceel van 1.460 m². Het object zal door de koper dienen te worden getransformeerd tot hotel, zie ook onder bestemming.

Lees hier de volledige omschrijving.

Ringvaartweg 232

Ringvaartweg 232

Aan het einde van de prachtige Ringvaartweg treft u de vrijstaande bungalow op een perceel va 1.825 m² aan. De woning is direct gelegen aan de Ringvaartplas. Het heeft een eigen toegang met parkeergelegenheid voor meerdere auto's en een garage.

Lees hier de volledige omschrijving.

Kantoor Rozenburg - Gemeentelijk Vastgoed Rotterdam

ROZENBURG - LAAN VAN NIEUW BLANKENBURG 10
688m2 multifunctioneel gebouw en 1.885m2 perceel
De gemeente Rotterdam biedt dit multifunctionele gebouw van circa 688m² op de Laan van Nieuw Blankenburg 10 in Rozenburg te koop aan. Het object is gelegen op een ruim perceel van 1.885m² en biedt diverse gebruiks- mogelijkheden binnen de vigerende bestemming ‘Bedrijf’. Er is geen vraagprijs. Biedingen vanaf EUR 625.000,– K.K. Indienen bod bij de notaris.

Lees hier de volledige omschrijving.

Ringvaartweg 205 Rotterdam Bouwen aan Rotterdam

'S GRAVENLAND - RINGVAARTWEG 205
85m2 wonen en 750m2 perceel
Op een ruim perceel van 750 m² is deze voormalige twee onder een kapwoning gelegen. Deze inmiddels vrijstaande woning bevindt zich aan de bekende 'Golden Mile', een van de meest geliefde en exclusieve woonlocaties van Rotterdam. De woning is via een eigen brug bereikbaar waarna je meerdere auto's op eigen terrein kunt parkeren. Het woonhuis is voorzien van meerdere slaapkamers, waarbij verbouwen wenselijk is.

Lees hier de volledige omschrijving.

Stationsweg Hoek van Holland Gemeentelijk Vastgoed

HOEK VAN HOLLAND: STATIONSWEG 13 - 15
Een winkel-/horecaruimte (inclusief wachtruimte) gelegen in het in aanbouw zijnde metrostation Hoek van Holland Haven. Dit metrostation wordt gerealiseerd ter plaatse van het oude stationsgebouw bij de Stena Line en zal tijdelijk fungeren als eindstation van de Hoekse Lijn met een directe verbinding met het centrum van Rotterdam. Medio 2022 zal de Hoekselijn gereed zijn en zal de metro doorrijden naar metrostation Hoek van Holland Strand.

Het nieuwe metrostation bestaat naast de te koop aangeboden winkel-/horecaruimte uit een informatiepunt van Rotterdam Tourist Information, een bestuurdersruimte (RET) en een fietsenstalling.

Leer hier de volledige omschrijving.

Feijenoord Nijverheidsstraat - Hester Blankestijn - Bouwen aan Rotterdam

Toekomstig aanbod

Hieronder staat het aanbod van gemeentelijk vastgoed dat in de toekomst beschikbaar wordt gesteld. Houd voor wijzigingen en updates deze pagina in de gaten.