skyline rotterdam

gemeentelijk vastgoed te koop

Gemeentelijk vastgoed

Hammerstraat 15 Rotterdam

OUDE NOORDEN - HAMMERSTRAAT 15
metrage van circa 1.020 m² bvo - prijs op aanvraag 

De Hammerstraat 15 is gelegen binnen de Kop van het Oude Noorden in Rotterdam. Een onderdeel van het beeldbepalend ensemble van een parochiecomplex. Het parochiecomplex betreft een voormalig klooster en kerk. Het pand is een uit 1913 stammende school/patronaat. Het object heeft een karakteristieke toren en kent een opvallende stijlwisseling ten opzichte van de twee aangrenzende gevels, te zien in detaillering en verticaliteit van de kozijnen. Het pand heeft drie verdiepingen. Het metrage bedraagt circa 1.020 m² BVO.

Lees hier de volledige omschrijving.

Putsebocht 85-89 Rotterdam

FEIJENOORD - BLOEMHOF: PUTSEBOCHT 85-89
metrage van circa 1.371 m² bvo
- 1.325 m2 perceel - prijs op aanvraag 
Een voormalig school- en wijkgebouw met een metrage van circa 1.371 m² bvo, gelegen op een perceel van circa 1.325 m²(eigen grond). Het object, plaatselijk bekend als Putsebocht 85-89 te Rotterdam. Verkoop vindt plaats bij inschrijving.

Lees hier de volledige omschrijving.

Insulindestraat 283

ROTTERDAM NOORD - BERGPOLDER: INSULINDESTRAAT 283 
Perceel 90 m2
Verkoop van een te renoveren volledig pand aan de Insulindestraat 283 te Rotterdam. De verkoop verloopt via een openbare procedure met inschrijving met als sluitingsdatum vrijdag 30 april a.s 12:00 uur en geschiedt onder uitdrukkelijk voorbehoud van finale- / bestuurlijke goedkeuring van de gemeente.

Lees hier de volledige omschrijving.


 

Stationsweg Hoek van Holland Gemeentelijk Vastgoed

HOEK VAN HOLLAND: STATIONSWEG 13 - 15
Een winkel-/horecaruimte (inclusief wachtruimte) gelegen in het in aanbouw zijnde metrostation Hoek van Holland Haven. Dit metrostation wordt gerealiseerd ter plaatse van het oude stationsgebouw bij de Stena Line en zal tijdelijk fungeren als eindstation van de Hoekse Lijn met een directe verbinding met het centrum van Rotterdam. Medio 2022 zal de Hoekselijn gereed zijn en zal de metro doorrijden naar metrostation Hoek van Holland Strand.

Het nieuwe metrostation bestaat naast de te koop aangeboden winkel-/horecaruimte uit een informatiepunt van Rotterdam Tourist Information, een bestuurdersruimte (RET) en een fietsenstalling.

Leer hier de volledige omschrijving.

Feijenoord Nijverheidsstraat - Hester Blankestijn - Bouwen aan Rotterdam

Toekomstig aanbod

Hieronder staat het aanbod van gemeentelijk vastgoed dat in de toekomst beschikbaar wordt gesteld. Houd voor wijzigingen en updates deze pagina in de gaten.

- Ringvaartweg nr. 164 + 205
- Brede Hilledijk nr. 229a + 245 + 251 + 269 + 277