Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Maandag 15 juli Open Huis Stadswoningen in De Kuil

De bouw van De Kuil is in volle gang. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd, het hoogste punt van de gehele ontwikkeling is bereikt en de woningen van de vervolgfases gaan richting de laatste afbouwfase. Een mooi moment om de bouwplaats van ons bijzondere project open te stellen!

Open Huis Stadswoningen De Kuil

Op maandag 15 juli a.s. van 14.00 tot 15.30 uur is het Open Huis! Dit is dé gelegenheid om meer te weten te komen over project De Kuil, de nog beschikbare woningen en natuurlijk om de ruime Stadswoningen te bezichtigen. Het team staat tijdens het event klaar om je van alle gewenste informatie te voorzien. Kom langs en laat je verrassen!

Belangrijke info
Datum: maandag 15 juli
Tijd: van 14:00 uur tot 15:30 uur
Locatie: bouwplaats De Kuil, ingang tegenover speeltuin aan de Beyersstraat te Rotterdam
Parkeren: parkeren (betaald) kan in de omgeving

Er wordt deze dag hard gewerkt op de bouwplaats, om jouw veiligheid te kunnen borgen is het alleen mogelijk om de opengestelde woning te bezichtigen en is het noodzakelijk om een helm, hesje en veiligheidsschoenen te dragen. Die wordt natuurlijk voor je geregeld! Wel is het om die reden nodig om je vooraf even aan te meldenKinderen onder de 16 jaar zijn helaas niet toegestaan op de bouwplaats.

Kenmerken Stadswoning

  • Vanaf ca. € 658.420,- v.o.n. (excl. parkeerplaats á € 35.000,-)
  • 154m2 woonoppervlakte
  • 25 m2 terras op het zuidwesten
  • 4 slaapkamers
  • Verwachte oplevering eerste kwartaal 2025
  • Gelegen aan een nieuwe, groene dijkzone

Wil je weten hoe je straks woont in De Kuil, de groene vallei op Zuid?

Meld je hier aan voor het Open Huis op maandag 15 juli!

Heb je interesse in Wonen in De Kuil, maar kun je de 15e niet langskomen? Geen probleem! Neem dan contact op met het verkoopteam van De Kuil, zij helpen je graag verder.