Wonen in Rotterdam
Nederlands English

Filter voorkeuren

Bouwfase

Huren

Kopen

In verhuur/verkoop
In aanbouw
In studie
In voorbereiding

Bospolder

Beschrijving

Bospolder bruist! Aan de noordelijke rand van de wijk vind je de levendige Schiedamseweg waar je winkels, eetgelegenheden en andere voorzieningen vindt. Centraal in de wijk ligt het Bospolderplein, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en sporten. Iconisch is het dakpark aan de westelijke rand van de wijk. Dit is een groot stadspark bovenop winkels en een parkeergarage met uitzicht over het Merwe Vierhavensgebied. Helemaal aan de oostkant van de wijk ligt ook het charmante Historisch Delfsthaven.

Wijkgegevens

Bouwperiode 55% is gebouwd voor 1945 Gezinssamenstelling Samenwonend met kinderen
20%
Bereikbaarheid 13 minuten Coolsingel 33 minuten Den Haag Tram 4, 8 + Metro A, B, C

Projecten in deze wijk

Rietmakersgang
Rietmakersgang

Lees meer
Schipper III
Schipper III

Lees meer
Schans II Oud
Schans II Oud

Havensteder gaat aan de Schans en 2de Schansstraat 38 nieuwe duurzame sociale huurwoningen realiseren. Eerst slopen wij de oude woningen. De sloop vond begin 2022 plaats. De bouw start in de eerste weken van januari 2024. Met de nieuwbouw worden oude woningen vervangen voor moderne duurzame woningen voor de toekomst. De woningen liggen middenin het levendige Delfshaven.

Lees meer
Vossa Nova
Vossa Nova

Aan de Schiedamseweg in de luwte van de Bospoldervos worden 7 mooie eengezinswoningen gebouwd. De woningen van het bouwproject Vossa Nova worden te koop aangeboden in het hoge segment. Vossa Nova komt te liggen op een unieke locatie tussen het Marconiplein, het Dakpark en naast het bijzondere stadsontwikkelingsproject Merwe vierhavens (M4H).

Lees meer

Artikelen over deze wijk