witte de withstraat

CONTACT

CONTACT MET STADMAKER

Je hebt een groot bouwplan op je eigen locatie, maar het plan past (deels) niet binnen het huidige bestemmingsplan. Of je hebt een bouwplan, dat wél past binnen het huidige bestemmingsplan, maar waarvan je inschat dat de impact voor de omgeving groot zal zijn. In beide gevallen komen we graag met je in contact voordat je het bouwinitiatief gaat uitwerken naar een concreet bouwplan. 

kop van zuid jongeren

Vuistregels
De vuistregels geven de hoofdzaken weer van het gemeentelijk beleid. Ook staat er beknopte informatie over privaatrechtelijke en financiële zaken. Kijk hier welke vuistregels er gelden in de verschillende Rotterdamse gebieden.

Kosten
Indien het bestemmingsplan wijzigt maken wij samen een anterieure overeenkomst om de inzet van gemeentelijke kosten ten laste te brengen van het bouwplan.

Erfpacht
Kijk goed naar de regels over erfpacht. In sommige gevallen is bij een functie wijziging of ander gebruik een bijbetaling van toepassing.

Contact

De gebiedsontwikkelaar van de gemeente Rotterdam is benieuwd of je plannen haalbaar en wenselijk zijn in het gebied. Stuur een mail via de groene knop onder de foto en probeer de vragen zo compleet mogelijk te beantwoorden. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.