luchtsingel

BOUWEN AAN EEN THUIS VOOR ALLE ROTTERDAMMERS. 

Heb je bouwplannen?

Samen bouwen we aan Rotterdam. Wil je meebouwen? Als stadmaker vind je hier de informatie die je nodig hebt om te starten met jouw woningbouwinitiatief.
Door het volgen van enkele stappen, weet je waar je plan aan moet voldoen en kom je automatisch bij de juiste persoon terecht. Zo zorgen we er samen voor dat goede initiatieven sneller tot ontwikkeling kunnen komen. Heb je relatief kleine (ver)bouwplannen aan je eigen woning of pand, zoals een uitbouw, het uitvoeren van funderingsherstel of de bouw van bijgebouwen op je erf? Of wil je meer weten over de mogelijkheid van vergunningsvrij bouwen en verbouwen met Architect Aan Zet of het Burenakkoord (in Hoogvliet en Prins Alexander)?

DOE DE OMGEVINGSVERGUNNING-CHECK EN VRAAG DIRECT DE VERGUNNING AAN.
 

Op zoek naar een bouwlocatie

Je hebt een woningbouwplan, maar de grond is niet in jouw eigendom. Neem eerst contact op met de eigenaar. In het Kadaster kun je zien wie de eigenaar van de grond of het object is. Heb je een woningbouwplan en zoek je nog een geschikte locatie? Kijk eens of ons gemeentelijk aanbod van bouwgrond of vastgoed aansluit bij je plannen:

Uiteraard kun je ook zelf op zoek gaan naar een geschikte locatie.
Wij adviseren je hiervoor een aankoop makelaar in de hand te nemen die kennis heeft van de Rotterdamse markt.

Waar wil je bouwen?

Heb je een goed uitgewerkt woningbouwinitiatief? Selecteer het gebied waarin je wilt bouwen, maak kennis met de gebiedsontwikkelaar en doorloop een vragenlijst zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Doorgaan

Heb je een plan maar nog geen locatie? Klik dan HIER

Hoogvliet Rozenburg Hoek Van Holland Pernis Delfsehaven Centrum Feijenoord IJsselmonde Kralingen-Crooswijk Noord Industrial Industrial Industrial Overschie Hillegersberg-Schiebroek Prins-Alexander Charlois