Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Bouw SAWA in volle gang. Kijk mee op de bouwplaats naar de vorderingen.

Kom kijken naar de innovatieve bouwmethode van dit houten project

Nieuwbouwproject SAWA vordert gestaag. Mei Architecten nodigt belangstellenden uit om op de bouwplaats de bouw met eigen ogen te komen bekijken. Je kan hiervoor een afspraak maken.

De bouwteams van ERA Contour en Derix werken hard en de houten constructie van SAWA vordert snel. Bijna wekelijks wordt een nieuwe verdieping aan de houten structuur van SAWA toegevoegd.

 

Het bijzondere bouwproces van SAWA

Het bouwproces van SAWA is bijzonder. Allereerst door de innovatieve bouwmethode. Alle onderdelen komen prefab en gefaseerd op de bouwplaats aan en worden direct verwerkt. Daarnaast is dit een vrijwel geluidloos bouwproces. Doordat vrijwel alles wordt geschroefd, hoor je alleen het geluid van accuboren en af en toe een hamer.

Deze bouwmethode is niet alleen efficiënt, maar zorgt er ook voor dat de overlast van de bouw tot een minimum beperkt wordt. Dat is fijn, want SAWA ligt in een druk bevolkt gebied in het Lloydkwartier in de wijk Schiemond.

Wil je de vorderingen van SAWA met eigen ogen zien?

De bouwactiviteiten zijn goed te volgen vanaf de straat, dus fiets, loop of rij een keer langs.

Ben je met een groep studenten of professionals en wil je een toelichting van de architect of ontwikkelaar? Mail dan naar [email protected] en geef aan wanneer je wil komen, met wie en wat je vraag of interesse is.

Bij Mei Architecten doen ze hun best om iedereen aandacht te geven, maar het aantal aanvragen voor een persoonlijke rondleiding is hoog. Je krijgt in ieder geval antwoord.

Kijk voor meer foto’s van de bouw van SAWA ook op de website van Mei. Meer informatie over wonen in SAWA vind je op de projectsite.

Vorig artikel Duurzame woningen project Palladio & Michelangelo snel verhuurd
Volgend artikel Bezichtig zaterdag 29 juni Bay House op Katendrecht: genieten van een prachtig uitzicht én ongekende luxe.